Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.045
- 36.557
- 3.798
Yanlış Ahmetcan Kaplan yerli yetişme sayılıyor alt yapısı TR olduğu için.bu arad ahmetcan gelse bile uefada lokal yetişen oyuncu sayılmıyor diye biliyorum 19 yaşında gitmiş ajaxa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlış Ahmetcan Kaplan yerli yetişme sayılıyor alt yapısı TR olduğu için.bu arad ahmetcan gelse bile uefada lokal yetişen oyuncu sayılmıyor diye biliyorum 19 yaşında gitmiş ajaxa
Takımda herkesle iyi anlaşan, sevilen bir adama gidip Boey’i gelmemeye teşvik ediyor dersen bu iftiradır, kişisel yorum da değildir.Kardeşim genel gözlemimi söylüyorum, ben senin her yorumunun altına gidip saçma sapan konuşma mı yazayım. Genel bir gözlemim varsa bunu dile getiririm.
Ayrıca bir oyuncu farklı takımda oynayan arkadaşına burası çok iyi kesin gelmelisin diyorsa, tam tersini de demesi gayet normal.
Kendin özel sektörde mi çalışıyorsun bilmiyorum ama iş hayatında da bu olmuyor mu? Geçmek istediğin bir firmada çalışan arkadaşın varsa, orada durumlar nasıl diye fikir almıyor mu insanlar? Böyle sorular sorulduğunda, her zaman burası güllük gülistanlık kesin gel mi deniyor sanıyorsun
Ayrıca kesin öyle olmuştur da demiyorum ama böyle birşey olmuşsa da şaşırmam demek istiyorum
bu arad ahmetcan gelse bile uefada lokal yetişen oyuncu sayılmıyor diye biliyorum 19 yaşında gitmiş ajaxa
bjkde martinelliyi kiraliyormuşUEFA nezdinde Fenerbahçe'nin limiti ne kadar bunu nereden görebiliriz şimdi Asensio'ya 9 milyon net maaş ile anlamışlar vs gibi haberler çıkıyor. Skriniar için Devin, Paris'e gitmiş. 7-8'de ona verirler şunun bir sınırlaması olmalı.
biz vallahi deapdül bardakçı'yla cl'ye gidelim de gelen geçen aklımızı alsın dimi
verdict: NO
Btw, Bjk Orkun işini tebrik etmek lazım. Fb'den daha iyi merkezleri oldu. Orkun-Gedson-Rafa çok iyi üçlü. Hala kadroları eksik gerçi ama Fb'den iyi kuruyorlar. Bakalım Solskjaer ne yapacak.
Almışlar heisKesin almışlar mı Ata b. abi
fazla ofansif bi üçlü orkun zaten 10 no normalde kim savunma yapacak gedson'da o konuda çok iyi sayılmaz iç saha maçlarını kazanırlar deplasman ve avrupada folloş olurlar benim görüşümBtw, Bjk Orkun işini tebrik etmek lazım. Fb'den daha iyi merkezleri oldu. Orkun-Gedson-Rafa çok iyi üçlü. Hala kadroları eksik gerçi ama Fb'den iyi kuruyorlar. Bakalım Solskjaer ne yapacak.
Kim diyorAlmışlar heis
Bunların Evren diye biri var boş atmıyor pekKim diyor
Bunların Evren diye biri var boş atmıyor pek
Bunların Evren diye biri var boş atmıyor pek
Bilmiyorum ki, çok takip etmiyorum ama Bjk haberleri genelde çıkıyordu bunun, Rafa vs de söylemişti sanırımOkan İtalyan takımlarıyla görüşüp anlaştı kolpasını sıkan herif değil mi bu
Resmi açıklama varmı yawAlmışlar heis