Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Osimhen Transferinden Sonra Nereye Odaklanmak Gerek?

• Kaleci transferi

Oy: 149 75,6%
  • Stoper-Sağ bek pozisyonları

Oy: 25 12,7%
  • Hakan Çalhanoğlu / İlkay Gündoğan

Oy: 23 11,7%

• Kullanılan toplam oy
    197
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilmiyorum ki, çok takip etmiyorum ama Bjk haberleri genelde çıkıyordu bunun, Rafa vs de söylemişti sanırım
Benfica bonservis veya kiralama bedelinde kolaylık sağlamazsa alma ihtimalleri yok.

Min bırakacakları rakam 30 m euro.

Ben de Orkun'u FM'de kiralamıştım, BJK'ye giderse save'in tadı kaçacak...

Şahsen olmamasını arzularım, iyi oyuncu yaw Orkun
Umrumda bile olmaz almaları, ben gerçekleri söylüyorum.

Benfica dünyanın en ölücü kulübü, ucuza adam bırakmaz.

Çat diye 30 ya da 25 zorunlu 5 kiralama falan vermeleri de kendilerini riske atar. Sanmıyorum bunu yapacaklarını.

Takımda herkesle iyi anlaşan, sevilen bir adama gidip Boey’i gelmemeye teşvik ediyor dersen bu iftiradır, kişisel yorum da değildir.

Bu gözleminin donesi nedir, ne gördün de Berkan Boey’e gidip Galatasaray’a gelmemeye teşvik ediyor izlenimi edindin, bir fotoğraf karesindeki halinden mi?
Gelmemeye teşvik ediyor demedim, sadece böyle bir şey olduysa da şaşırmam dedim.
Gözlem kısmına gelirsem de, son dönemde kulübün yaptığı paylaşımlarda mutsuz bir görüntüsü var. Ayrıca birçok muhabir ayrılmak istediğini söyledi. Eğer onlar yalan haber yapıyorsa bilemem

Tüm bunların dışında, tabi ki halihazırda takımda oyuncumuz olan birini, takıma gelmek istemeyen birine karşı suçlayacak halim yok. Boey gelmek istemiyorsa öncelikle kendi hedeflerine bizim lig uymadığı için gelmiyordur. Zaten öyle bir durumda da bir kere teklif edip konuyu kapatmak en iyisi. Ama sen de biliyorsun ki, oyuncular kendi aralarında sürekli iletişim halindeler ve bu tür şeyler normal görünüyor

Orkun - Bjk
İlkay - Fb
Hakan - İnter'de bir sezon daha devam

Şeklinde bir denklemle orta sahada yerli oyuncu eksiğiyle yeni sezona başlayacağız gibi duruyor.

Yarin anlasilir Osi durumu, zaten Napoli satmayacagim demiyor sadece onlarin isine gelecek sekilde odeme plani talep ediyor. Bizimkiler 4 yil icinde 5 taksit yapalim demis, bundan sonrasi ne zaman ilk taksit ne zaman ikinci taksit gibi detaylara kalmis gibi gorunuyor.

Belki banka teminati da isteyebilirler.

Umrumda bile olmaz almaları, ben gerçekleri söylüyorum.

Benfica dünyanın en ölücü kulübü, ucuza adam bırakmaz.

Çat diye 30 ya da 25 zorunlu 5 kiralama falan vermeleri de kendilerini riske atar. Sanmıyorum bunu yapacaklarını.
Bizim transfer politikamız onların taraftar baskısı vs hata yaptırabilir gibi bir iht, bakalım görelim tabii heis, ben muhabbet olsun diye açtım konuyu :ROFLMAO:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt