- 17 Ağustos 2009
- 44.168
- 33.280
- 3.448
Beşiktaş yüzyılı başlıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hay ilkayı na ya.. emekliliği gelmiş adamı zorla aldıracaksınız..Osimhen-İlkay-Sol stoper ilk aşamada yeterli olur diye düşünüyorum. İlerde frankowskiden vs çıkarsak bir de sağ bek ekleriz üstüne
Eyvah 4yil ust uste 2ci olduk bestesini cikaracak kadro
Fb duranın menacere 6 m daha domalmış
Tabiki kalsın takımdaki yeteneksiz gelecek vaat etmeyen karın ağrısı kontenjanını doldururKazımcan kalsın bence Türkiye'den yetişmiş Türk ayrıca Jakobs çok sakatlanıyor Eren'e yedek olsun
Bizim ligde İngiliz topçu tutmaz... Yine yanlış yapıyor bu kuzgun yavruları...
rashford gelmez zaten orkun'u da nereye alıyolar anlamadım minimum 30 milyon euro tineri fazla kaçırmışlar yineBizim ligde İngiliz topçu tutmaz... Yine yanlış yapıyor bu kuzgun yavruları...
Hiçbir fikrim yok o konudaBu şampiyonlar ligi sponsoru socar olarak mı geliyor. Store mağazalarında görmedim. Ya da sponsorsuz mu?
Bjk çapı için iyi kadro.
Almalarından ziyade almalarının normal olması gibi bir özgüven beni güldürüyor.rashford gelmez zaten orkun'u da nereye alıyolar anlamadım minimum 30 milyon euro tineri fazla kaçırmışlar yine
bunlardaki özgüven real taraftarında yoktur çaplarına göre büyük para harcıyolar normal şartlar olsa sonları eskişehirspor gibi falan olurAlmalarından ziyade almalarının normal olması gibi bir özgüven beni güldürüyor.