Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.184
- 14.113
- 1.398
Zaniolo'dan burak yılmaz çıkarma fikri aslında hiçte fena değilmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Emre BariNe kazımcanı ya ikinci ligde oynayamacak bir adam kadroda mı tutulacak
Toplam kariyerinde yapamayabilirZaniolo 15 gol 10 asist yapar.
İçim de bir his var kalırsa yapacak.Toplam kariyerinde yapamayabilir
Durandan 10 gömlek fazla bu adam kafayı kullansa başka seviyelerin oyuncusu olurduŞu an doğal olarak çoğu kişi ben de dahil olumsuz bakıyoruz ama bu adamda Duran kadar yetenekli adam aslında hatta Duran yaşlarında ondan daha önde biriydi.
Berkan kesinlikle gitmeliBerat yılmaz da antrenmanda,berkana yol verin gitsin artık
Ege araç,Berat yılmaz çok değerli.efeyi de oynama şartı ile eyupe 1 senelik kiralik yolla tamam
Oynamaz en net oynayacağı pozisyon osimhenin yanına atarsak çılgın atar benceZaniolo'da 1.90 boy var santrafor oynamaz mı ümraniye maçında görelim
Berkan kesinlikle gitmeli
Adam bizim adımızı duyunca bile irite olmuş ya la
Sadece kanat değil iki üç pozisyon için alternatif olduğu için dedim zaten. Mesela Osimhenin kaldığı senaryoda Morata gidecek oraya bile bir çeşitlilik katar. Dediğin gibi önemli olan kendisi istiyor mu.Kendisi istekli olmasi lazim. Bide tabi kontenjan isi var transfer sonunda o 14 te (hatta 12 +2 diyelim) 1 hakki zanioloya kullanmak dogru mu yanlis mi gorecegiz.
Mevcutta bakinca cunku sane bay yunus var
Aynısını yazacaktım, bana birisi böyle gelse üstüne de böğürse koşar adımlarla uzaklaşırdımYanına biri gelip böyle yapsa sen de irrite olurdun
Adam bizim adımızı duyunca bile irite olmuş ya la