Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Camiaza hayırlı Olsun
İyide Haluk burada bir şey dememiş ki

Gelmesi için temennide bulunmuş her GS'lı gibi

Buna anlam yüklemek ve beklentiyi yükselmek mantıklı değil

Bence Osimhen konusu aynı noktada duruyor

Halen kararını vermedi

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne oldu lan lodi kaşarı artistlik yapiyordun hem çok para kazaniyoruz hemde yendik diye tekmeyi yemiş yataklara düsmüşsün :d

lodi çok iyi sol bek
Yabancı Kural'ı nedeniyle Eren'e güvenmek zorundayız kanks yav :D Jakobs'u gönderip genç ve potansiyelli ucuz bonservisli 1 oyuncu denemesi yapabiliriz.Boey gibi denemelik 1 oyuncu rahatlıkla bulunur.Bizim önceliğimiz kaleci ve forvet transferi olmalı.İcardi varken İcardi oynar büyük ihtimalle.Morata yerine yedek olarak Weghorst alınmalı diyom.Kaleciye 20 milyon euro harcalamalıyız en az :D

Furuhashi 9 milyona Birmingham’a gitmiş.
3-4 fazla verip bize gelmez miydi?
Çöplere uğraşacağına böyle transferlerle uğraşırdım.
Niçin isterdin onu merak ettim , kaç maçını izledin, nasıl bir oyuncu, takımda nerede oynayacak gibi mesela.

Madem çok iyi neden Birmingham?

fikstür şansı lazım biraz geçen sene ilk 24'e giren takımlardan eksiğimiz yok fazlamız var brest falan vardı galiba tur atlayan
Doğrudur da bu sene çok zor takımlar var. Lakin şu var tabi bunu transferlerin sonunda demek daha doğru onları da görmek lazım ama beklenen hamleler olursa bizim de mücadele edecek gücümüz var. Ben de ilk 24'e girmeyi bekliyorum ama bu kolay olmayacak dediğim bu yoksa bunu beklemeliyiz zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt