Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 20.991
- 10.486
- 2.223
Kiralık + zorunlu opsiyon yapılacakmış sanırım osi için.
10+60 veya 20+50 şeklinde
Kaynak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kiralık + zorunlu opsiyon yapılacakmış sanırım osi için.
10+60 veya 20+50 şeklinde
Şampiyonlar ligi katılım artık o kadar yüksek değil. Tur geçmen lazım.tekrar şampiyon olursak şampiyonlar liginden gelen para ile kapatırız düşüncesi hasıl olsa gerek
Fb bu ikiliyi almaya çalışabilir.
bu kadar para harcayıp gruptan çıkamazsak zaten sıkıntı büyükŞampiyonlar ligi katılım artık o kadar yüksek değil. Tur geçmen lazım.
İyide Haluk burada bir şey dememiş kiCamiaza hayırlı Olsun
CL inanılmaz zor bir kaç grup çek karşılaşacağımız takımlara bir bak ciddi zor olacak.bu kadar para harcayıp gruptan çıkamazsak zaten sıkıntı büyük
fikstür şansı lazım biraz geçen sene ilk 24'e giren takımlardan eksiğimiz yok fazlamız var brest falan vardı galiba tur atlayanCL inanılmaz zor bir kaç grup çek karşılaşacağımız takımlara bir bak ciddi zor olacak.
Yabancı Kural'ı nedeniyle Eren'e güvenmek zorundayız kanks yavlodi çok iyi sol bek
Haa-lil de rizeye gidiyorKerembay ve Ross gitti. Bu hafta artık ikişer üçer ayrılıklar devam edecektir sanırım
Yaklaşık 40 kişilik kadromuz var hala
Niçin isterdin onu merak ettim , kaç maçını izledin, nasıl bir oyuncu, takımda nerede oynayacak gibi mesela.Furuhashi 9 milyona Birmingham’a gitmiş.
3-4 fazla verip bize gelmez miydi?
Çöplere uğraşacağına böyle transferlerle uğraşırdım.
Doğrudur da bu sene çok zor takımlar var. Lakin şu var tabi bunu transferlerin sonunda demek daha doğru onları da görmek lazım ama beklenen hamleler olursa bizim de mücadele edecek gücümüz var. Ben de ilk 24'e girmeyi bekliyorum ama bu kolay olmayacak dediğim bu yoksa bunu beklemeliyiz zaten.fikstür şansı lazım biraz geçen sene ilk 24'e giren takımlardan eksiğimiz yok fazlamız var brest falan vardı galiba tur atlayan
Auf wiedersehen rtaşMalcom ayrılıyormuş al hilaalden
Kim alır acaba? Bence istediği parayı da kazandı Brezilyalılar bu durumda Brezilya'ya dönmeyi tercih ediyor ama bakalım.Malcom ayrılıyormuş al hilaalden