Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Malcom topçu oğlu topçudur o maaşla istemem ama rakiplerde de görmek istemem.

Spor basini diye birsey kalmadi

Eskiden olsa muhabirler veya yorumcular hangi takimi tutuyorlar hic belli etmezdiler ve bizlerde bilemezdik

Simdi ise para karsiligi amigoluk yapanlar var

Neymis sportik direktorleri sihirbazmis

Malcolm 10m'den aşağı gelmez bence takım dengesini bu kadar bozmaya değmez, Sane kadar kariyeri olmayan adam Sane kadar maaş alamaz

Sercan Horozoğlu;

Man Utd 60 milyon Euro teklif etti ama Arap kulübü dik durdu ve sadece Fenere vereceğim Duran'i dedi.

Devin Özek tam bir sihirbaz. Perde arkasında resmen film konusu olacak bir transfer operasyonu yapıldı.

Şu salağın tweetine like verip inanan Fenerlilere üzülüyorum.
Ben üzülmüyorum. Essek bile aynı çukura 2 kere düşmüyor bunlar 100 kere düştü

Malcom normalde 10 istemez de fenerle kapışırsak 10 maaş 10 imzaya kadar gider

Malcom bunlara gitmesin

Duran talisca fln tırt topçular da sancho malcom fln arıza yaratabilir

Biz orta sahaya çalhanoğlundan başka adam kovalamayız. Forvette de Osimhen. Sadece kaleci işi sürprize açık.

osimhen
kanat/10 no
6/8 no (23 altı olabilir)
3. forvet (23 altı olabilir)
sağbek
tartışmasız bir sol stoper (aponun yedekliği tartışılmamalı)
tartışmasız bir kaleci

şunların en az iki üç tanesi şimdiye kadar hallolmalıydı

yine cıvık cıvık hareketler içindeler!!!
Osimhen haricinde bir sağ bek sol stoper ve kaleci ilk 11 e olmalı. Geri kalan yedek kulübesi için kaliteli isimler olmalı. Torrik 60 maça çıkmamalı dinlenmeli rotasyon olmalı kaliteli yedeklerle

Sercan Horozoğlu;

Man Utd 60 milyon Euro teklif etti ama Arap kulübü dik durdu ve sadece Fenere vereceğim Duran'i dedi.

Devin Özek tam bir sihirbaz. Perde arkasında resmen film konusu olacak bir transfer operasyonu yapıldı.

Şu salağın tweetine like verip inanan Fenerlilere üzülüyorum.
Bu haberin orjinali galatasaray son anda araya girdi ama oyuncu feneri seçti şeklinde yazarlardı. Biz osimhen'i beklediğimiz için bizi katamadılar transfere. Çalım olmadan transfer haberi yapamıyorlar.

Biz en iyisi iyi bir avukat bulalım da Icardi kızlarını alsın yoksa forvetsiz kalacağız.
Abim son birsenedir hepimizin ortak fikri icardiye bel baglarsak yandık ki çaprazi kopan oyuncular kendini vermek de zorlanır malum yaşı da var. Osimhen de çıtayı bir üste taşıdı. Icardiye kaç maç sabrederiz bilmiyorum.

Abim son birsenedir hepimizin ortak fikri icardiye bel baglarsak yandık ki çaprazi kopan oyuncular kendini vermek de zorlanır malum yaşı da var. Osimhen de çıtayı bir üste taşıdı. Icardiye kaç maç sabrederiz bilmiyorum.
icardiyle empati yaparsak önceliğinin futbol olması imkansız dolayısıyla hiç bir şey beklememek lazım adam kampa bile gelemedi daha.

Samandıra da 2 ay geçirsinlerde ondan sonra bakarız fenere gelenlere… kendini orgeneral sanan mhy nin yanına gelsinler, mutsuz adamların arasında kalsınlar… oyunculara mal gözüylembakan Mou ile çalışmaya başlasınlar bakalım hele…

Tadic ve Dzeko son maça çıkmadan mutfak tüpüyle fotoğraf verip kaçıp gitti. Bu adamlar kariyerli ve kendine iyi bakan veteran topçulardı. Kafası çalışan hiç bir yabancı oyuncu bunu görüp de oraya gitmez normal şartlarda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt