Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Mario Jardel
istisnalar kaideyi bozmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mario Jardel
Ben üzülmüyorum. Essek bile aynı çukura 2 kere düşmüyor bunlar 100 kere düştüSercan Horozoğlu;
Man Utd 60 milyon Euro teklif etti ama Arap kulübü dik durdu ve sadece Fenere vereceğim Duran'i dedi.
Devin Özek tam bir sihirbaz. Perde arkasında resmen film konusu olacak bir transfer operasyonu yapıldı.
Şu salağın tweetine like verip inanan Fenerlilere üzülüyorum.
Sancho juventusa gidecekMalcom bunlara gitmesin
Duran talisca fln tırt topçular da sancho malcom fln arıza yaratabilir
Osimhen ayarında forvet aldık diyen var acaba kaç maçını izlemiştir insan düşünüyorBen üzülmüyorum. Essek bile aynı çukura 2 kere düşmüyor bunlar 100 kere düştü
Osimhen haricinde bir sağ bek sol stoper ve kaleci ilk 11 e olmalı. Geri kalan yedek kulübesi için kaliteli isimler olmalı. Torrik 60 maça çıkmamalı dinlenmeli rotasyon olmalı kaliteli yedeklerleosimhen
kanat/10 no
6/8 no (23 altı olabilir)
3. forvet (23 altı olabilir)
sağbek
tartışmasız bir sol stoper (aponun yedekliği tartışılmamalı)
tartışmasız bir kaleci
şunların en az iki üç tanesi şimdiye kadar hallolmalıydı
yine cıvık cıvık hareketler içindeler!!!
Aston villadada yedekten girmiş hep. Nöbetçi Semih gibi ilk 11 oynayınca birşey yapamazsa sasirmaOsimhen ayarında forvet aldık diyen var acaba kaç maçını izlemiştir insan düşünüyor
Bu haberin orjinali galatasaray son anda araya girdi ama oyuncu feneri seçti şeklinde yazarlardı. Biz osimhen'i beklediğimiz için bizi katamadılar transfere. Çalım olmadan transfer haberi yapamıyorlar.Sercan Horozoğlu;
Man Utd 60 milyon Euro teklif etti ama Arap kulübü dik durdu ve sadece Fenere vereceğim Duran'i dedi.
Devin Özek tam bir sihirbaz. Perde arkasında resmen film konusu olacak bir transfer operasyonu yapıldı.
Şu salağın tweetine like verip inanan Fenerlilere üzülüyorum.
Abim son birsenedir hepimizin ortak fikri icardiye bel baglarsak yandık ki çaprazi kopan oyuncular kendini vermek de zorlanır malum yaşı da var. Osimhen de çıtayı bir üste taşıdı. Icardiye kaç maç sabrederiz bilmiyorum.Biz en iyisi iyi bir avukat bulalım da Icardi kızlarını alsın yoksa forvetsiz kalacağız.
icardiyle empati yaparsak önceliğinin futbol olması imkansız dolayısıyla hiç bir şey beklememek lazım adam kampa bile gelemedi daha.Abim son birsenedir hepimizin ortak fikri icardiye bel baglarsak yandık ki çaprazi kopan oyuncular kendini vermek de zorlanır malum yaşı da var. Osimhen de çıtayı bir üste taşıdı. Icardiye kaç maç sabrederiz bilmiyorum.
Bravo başkanicardiyle empati yaparsak önceliğinin futbol olması imkansız dolayısıyla hiç bir şey beklememek lazım adam kampa bile gelemedi daha.