Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen haberleri cogaldi. Gerceklesiyor mu lan yoksa

Demek ki büyük kulüpler gercekten de az maas önerdiler Osimhen'e.
Şuan hepsi Corriera della sportu kaynak gösteriyor sakin olmak da fayda var ancak corriera della sport denildiği gibi Fotomaç fanatik gibi kaynak değil çok daha ciddi bir kaynak.Burda kulüplerin anlaşmasına kaldığımizi düşünüyorum.

Bu fb Duran Skinniar gibi oyunculara çok değişik ücretler veriyor iki oyuncuya da bakarsak dünyaca ünlü futbolcularda değil Sane ye biz 12 Osimhene 15+sponsor şeklinde anlasirken bunlar daha çok bize özenti yaparak transfer yapıyor.Acikcasi şuana kadar bjk yi fb den daha iyi durumda görüyorum bence daha iyi ve yaş ortalamasi daha düşük takım kuruyorlar.Mesela biz A kalite oyunculara gidiyorsak bjk b kalite oyunculara giriyor şampiyonluga oynamak için tek çareleri bu gibi gözüküyor.

bu hafta da çözülmez osimhen işi. baba napacaksan yap artık hiç sevmiyorum şu işleri.

sane gibi adam gibi haziranda imza atıyor. bu baba temmuz ortasına kadar afrikada halısaha yapmak için bekletiyor

Osimhen'e hem ilgi seviyesi tavan olan bir yere hem Avrupa'da CL'de oynayacak hem de 16+9 totalde 25 m euro'ya varen paket varken oyuncu tarafının sorun olacağını sanmıyorum.

4 senelik kontrat versek 100 m euro yapıyor hem CL oynayıp hem şu parayı kazanabilecek topçu sayısı 1 elin parmağını geçmez.

Napoli tarafını yıpratması gereken Osimhen orayı baskı altına almalı en azından 75 m euro değilde bi 50 civarına çözelim.

Napoli baskanı psikopatın teki suyuna gitmek lazım erden başkanı devreye sokmak lazım gerekirse. 60 civarına halledebilirlerse başarıdır diyebiliriz.

Duran sayesinde Osimhen’in maaşını tartışamayacaklar tşkfb

Duran sayesinde Osimhen’in maaşını tartışamayacaklar tşkfb
Yine tartışılacak hatta cümleyi de soyleyim Osimhen açıklanınca sözde yorumcular orda kulüpler bu maliyetlere giriyorlar Dünya kadar borcum var diyorlar doğru bulmuyorum deyip sonuna kucuk bir dip not olarak aynı şey fenerbahce içinde geçerli deyip konuyu surdurecekler ama Osimhen maliyetinde konusulacak bunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt