- 20 Mayıs 2011
- 23.165
- 10.169
- 1.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şuan hepsi Corriera della sportu kaynak gösteriyor sakin olmak da fayda var ancak corriera della sport denildiği gibi Fotomaç fanatik gibi kaynak değil çok daha ciddi bir kaynak.Burda kulüplerin anlaşmasına kaldığımizi düşünüyorum.Osimhen haberleri cogaldi. Gerceklesiyor mu lan yoksa
Demek ki büyük kulüpler gercekten de az maas önerdiler Osimhen'e.
Stopere 10 milyon vermek inanılmaz saçmalık.Sağlam kazık girmiş 30 yaşındaki ağır stopere hem bonservis hem de senelik 10 m euro vermek akıl işi değil.
Muhtemelen bunlar sene sonunda çok ciddi yükümlülük altında kalıp batışlarını ilan ederler.
Kim o adiler acabaOsimhen transferini yönetimin içinde bozmak isteyenler varmış
Sinirlenmiyorum da her şey hakkında en iyi fikirlere sahip sanıyorsunuz kendinizi.Neye sinirlendin bu kadar anlamadım. 5 tane maça çıksınlar dedik. Garip insanlarsınız.
Valla bilmiyorum ama dayak yemek istiyorlar bence umarım forumu takip ediyorlardırKim o adiler acaba
Yine tartışılacak hatta cümleyi de soyleyim Osimhen açıklanınca sözde yorumcular orda kulüpler bu maliyetlere giriyorlar Dünya kadar borcum var diyorlar doğru bulmuyorum deyip sonuna kucuk bir dip not olarak aynı şey fenerbahce içinde geçerli deyip konuyu surdurecekler ama Osimhen maliyetinde konusulacak bunlar.Duran sayesinde Osimhen’in maaşını tartışamayacaklar tşkfb