- 29 Ocak 2023
- 15.920
- 8.957
- 1.203
Alın işte bir şey olunca tier 1 kaynak yazıyor direkt
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanki bizim yöneticilere jest yapıyor. O oyalamasa bile bizim yönetim fırsat transferi diye ağustosun son gününü bekleyecek. Bizim yönetimin işine geliyor bu durumAğustosun sonuna kadar son çare olarak oyalayacak herhalde. Bir an evvel araplara gitse daha iyi.
Alın işte bir şey olunca tier 1 kaynak yazıyor direkt
Tier yüksek kaynaklar da Osi'nin ne yapacağını bilemiyorlardır, o sebeple haber girmiyorlardır. Bugün bize evet der yarın 40'lık teklifi kabul eder Osi. Kabul etmemiz lazım, Napoli'de de bu sebeple sevilmedi pek.
Orkun olursa cajuste almayacaklar sanirim. Yedege gelmez bunlara. Max söyle olurOglum bjknin kadro nereye hayvani la. Yama degil ama vasat ustu en azından
Cajusteyi 4 -5 sene once konuştuk bize burda .ne oldu bu 5 senede?koca bi hiç.herseyden biraz olan ama hiçbirini net iyi yapamayan bi oyuncu
Eylüldeki kongrede yine 20 sinden 70’ine deepthroat yaptıracak AliAli fb'nin içinden geçti yav. İki paralık itibarları kalmadı. Üzerine geri dönüşü olmayan dünya para harcayıp kendine muhtaç bırakıyor. Karşısına çıkacak adaylar mali tabloyu görünce tüyer. Mou'nun tazminatı duyan Hbk gibi olurlar.![]()
Tatiledir tatilee

Tam olarak onu yazdım. Bize ok verip 40'ı kabul de edebilir. Belli olmaz ne yapacağı yani.Bu al hilal ilk teklifi yapınca napoli forumlarında dolaştım ne diyorlar olası mı diye transferi valla napoliler pek sevmiyor osimheni hatta " ne kan emici " diye bir ifade görmüştüm. Kulüpten bir an evvel gitmesini istiyorlar. Napolinin tekrar şampiyon olması osimhenin özel olmadığını da gösterdi önceki şampiyonluktan. Yani ez cümle napoliler zararsız osimhendn çıkmak istiyor.
2 haftalık bi olay al hilalin 40 milyonluk teklifi.henuz net bisey de yok,uğraşıyorlar ama ses yok osimhenden ki alternatif belirlemislerAlın işte bir şey olunca tier 1 kaynak yazıyor direkt
İlkay + Hakan + Osimhen + Petrovic + Boey artık bitsin.