Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alın işte bir şey olunca tier 1 kaynak yazıyor direkt

Oglum bjknin kadro nereye hayvani la. Yama degil ama vasat ustu en azından

Cajusteyi 4 -5 sene once konuştuk bize burda .ne oldu bu 5 senede?koca bi hiç.herseyden biraz olan ama hiçbirini net iyi yapamayan bi oyuncu

Ben Osi konusunda hissiyatımı söyleyeyim. Bence Osi ile anlaşılalı baya oluyor. Ancak bizimkiler bonservis için napoliyi zorlamaya çalışıyor daha düşüğe bağlayabilir miyiz diye…

Sikrinyara bonservis vermeleri saçma. Buyuk ihtimal o parayı da sikrinyar alir.

Oglum bjknin kadro nereye hayvani la. Yama degil ama vasat ustu en azından

Cajusteyi 4 -5 sene once konuştuk bize burda .ne oldu bu 5 senede?koca bi hiç.herseyden biraz olan ama hiçbirini net iyi yapamayan bi oyuncu
Orkun olursa cajuste almayacaklar sanirim. Yedege gelmez bunlara. Max söyle olur

Cajuste
Orkun gedson
Rashica abraham rafa

Ali fb'nin içinden geçti yav. İki paralık itibarları kalmadı. Üzerine geri dönüşü olmayan dünya para harcayıp kendine muhtaç bırakıyor. Karşısına çıkacak adaylar mali tabloyu görünce tüyer. Mou'nun tazminatı duyan Hbk gibi olurlar. :asd:
Eylüldeki kongrede yine 20 sinden 70’ine deepthroat yaptıracak Ali

Osimhen sonunda al hilale gidecekse daha önce reddettiginde osimhene paracı diyenlere niye utanın dediniz

Osimhen gidecekse neyi konuşuyorsunuz hala kadro uzerinde onu

Osimhen bizi bekletip al hilale sonunda evet diyecek kadar aşağılık bi herifse niye hala bahsediyosunuz

Galatasaray şu an forvetsiz ve okan buruk osimhen olmadan bi halt yapamaz

Allaaaaaaaahhhhhh

İlkaaaaaaaaayyyyyy

IMG_2512.webp

Bu al hilal ilk teklifi yapınca napoli forumlarında dolaştım ne diyorlar olası mı diye transferi valla napoliler pek sevmiyor osimheni hatta " ne kan emici " diye bir ifade görmüştüm. Kulüpten bir an evvel gitmesini istiyorlar. Napolinin tekrar şampiyon olması osimhenin özel olmadığını da gösterdi önceki şampiyonluktan. Yani ez cümle napoliler zararsız osimhendn çıkmak istiyor.

Bu al hilal ilk teklifi yapınca napoli forumlarında dolaştım ne diyorlar olası mı diye transferi valla napoliler pek sevmiyor osimheni hatta " ne kan emici " diye bir ifade görmüştüm. Kulüpten bir an evvel gitmesini istiyorlar. Napolinin tekrar şampiyon olması osimhenin özel olmadığını da gösterdi önceki şampiyonluktan. Yani ez cümle napoliler zararsız osimhendn çıkmak istiyor.
Tam olarak onu yazdım. Bize ok verip 40'ı kabul de edebilir. Belli olmaz ne yapacağı yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt