Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.205
- 36.698
- 3.798
Maignan'da değil o ismi çıkmayan demek ki. Merak ediyorum öyle bir isim var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osimhen gelir mi bilmiyom ama bence Hakan Çalhanoğlu Galatasaray'a transfer olacak.Büyük 1 duruş gösterdi bu transferde aslanım..
Kendine muhtaç bırakacak. Bu arada Osi ye 75 milyon fazla diyenler de duran ı 3 sene kiralasalar aynı paradan daha fazlasını ödediklerinin farkında bile değiller.Ali başkanım ben gideceksem sizde batacaksınız transferleri yapıyor
yavaş yavaş fblilerde inanmaya başladılar yine ali koça
müthiş ortam![]()
Maignan'da değil o ismi çıkmayan demek ki. Merak ediyorum öyle bir isim var mı?
Zaniolo kalitesinde 1 tane topçuları yok. +jk+trabzon.Şu anda bunlar Zaniolo transferi yapsalar yerlere göklere sığdıramazlar… biz bu herifi ne yapacağız diye düşünüyoruz…
Mallorca'yamı?Ben burada 3 gün sonra uçağa binecem diye altıma ediyorum oyuncular dakika başı oradan oraya uçuyor nasıl bu kadar rahat olabiliyorlar
Aynen öyleMallorca'yamı?
Neyse heryerde söylemeAynen öyle
Hiç bir şey anlamadımNeyse heryerde söyleme
Kol kırılır Donnie Yen içinde kalır
İsmimi Ali Baltacı yaptırıcam böyle böyle
clde interle eşleşmeyiz inşOsimhen gelir mi bilmiyom ama bence Hakan Çalhanoğlu Galatasaray'a transfer olacak.Büyük 1 duruş gösterdi bu transferde aslanım..
fbliler yine iki transfere yelkenleri suya, donlarını da dize indirmişler.
Hiç akıllanmayacak bunlar, akıllanmasınlar da zaten.
Zenginler 1 kuruş bile hibe etmez ,bu ali transfer ücretleri üzerinden fbye verdiği 70 milyon euroyu alacak bence
hibe ettim diyorda kimse hibe etmez okadar para
adamavenayi derler
Bu Ali de biraz enayilik var gibi ama be rtş.bu ali transfer ücretleri üzerinden fbye verdiği 70 milyon euroyu alacak bence
hibe ettim diyorda kimse hibe etmez okadar para
adamavenayi derler