Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Marcin Bulka 15 milyon euroya transfer olmuş kanks.Piyasada alınabilecek kaleci sayısı da az.Sommer alınabilir hem de Hakan Çalhanoğlu'nun bonservisi indirimli olmuş olur..Okan hoca Osi Hako ve Sommeri israrla istiyor knk
Biri Tr de olsa kariyer sezonu gecirmis, digeri Cl finalistinin en iyi oyuncusuİtalyanlar nasıl Yönetim olur onun dersini veriyor şampiyon yapmasına rağmen gozden çıkardıkları Osimhenin değerini öldürmüyor 75 istiyor.diğer taraftan Inter Hakan Çalhanoğlu gitmek istiyorum demesine rağmen 31 yaşındaki adama 40 milyon istiyorlar 30 dan asagiya felan inmeyi de düşünmüyorlar.Bizde İtalyan milli takım oyuncusu Zaniolo yu teneke bağlayıp kovacaz nerdeyse.
bu kdr maliyetli kadroya ne verecegi net bi kaleci istenmesi bence de olmasi gereken.Marcin Bulka 15 milyon euroya transfer olmuş kanks.Piyasada alınabilecek kaleci sayısı da az.Sommer alınabilir hem de Hakan Çalhanoğlu'nun bonservisi indirimli olmuş olur..
genç italyan bir stoper olsam İtalya'dan dışarı çıkmazdımLukakuyu durduran genç italyan stoper
napoli 60'a sar uğraştırma kimse vermiyor 75'i işte
Mı acabaDaha önceden oyuncu getirdiğimiz özel uçaklardan biri şu anda İsviçre Zürih'te.
Bizim için mi gitti bilmiyorum.
imkansız rdaş fb vermez artık duran'a o kadar para bayıldıktan sonra osimhen'de al hilal'i istemediği sürece satamazlar orayafb ve al hilal veriyor
bu iş uzar şimdeden hazırlayın kendinizi
60’a verse bile bizimkilerin alabileceği şüpheli rtş.napoli 60'a sar uğraştırma kimse vermiyor 75'i işte