- 13 Ekim 2014
- 108.820
- 58.478
- 4.588
Halen kaleci stoper sag bek eksikBaskanimiz Sn. Dursun Özbek bu transferi bitirebilirse bundan sonra "reislik" mertebesine yükselip camiada unutulmaycak bir yer edinmis olacaktir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Halen kaleci stoper sag bek eksikBaskanimiz Sn. Dursun Özbek bu transferi bitirebilirse bundan sonra "reislik" mertebesine yükselip camiada unutulmaycak bir yer edinmis olacaktir.
Baskanimiz Sn. Dursun Özbek bu transferi bitirebilirse bundan sonra "reislik" mertebesine yükselip camiada unutulmaycak bir yer edinmis olacaktir.
Taraftar kendini Galatasaray için savaşan herkese, sevgisini gösteriyor. Kötü dönem geçiren oyuncularımıza bile anlık öfke dışında hep destek oluyoruz. Ama asıl mesele bizim kulübün kültürünün, aile kavramını futbolculara ve ailelerine harika şekilde aktarması çok önemli bir sebep. Avrupa da dahil futbolcu ailelerinin bir futbol kulübü ile sıkı, her anda birlikle hareket etmiyorlardir.Victor Osimhen, Galatasaray'a dönmek istediğini net bir şekilde Napoli'ye ifade etti. (Fabrizio Romano)
Adama o kadar sevgi vermeseydik belki aklinda suan baska hayaller kuruyordu. Bazen insana o dogru dokunusu yapabilmek ne kadar onemli goruyoruz.
YokBaskanimiz Sn. Dursun Özbek bu transferi bitirebilirse bundan sonra "reislik" mertebesine yükselip camiada unutulmaycak bir yer edinmis olacaktir.
AnasınınArda Özkurt: "Galatasaray, Victor Osimhen ile 16+9 milyon € karşılığında anlaşma sağladı."
Başkanlarına Musap ve Motz ile birlikte operasyon çekelim.Ben hala olmayacağını düşünüyorum
Bi tarafta 75 trink veren takım varken biz 50+5 36 sene taksitli falan teklif ediyoruz aynısı bize olsa söverdik.
Başkanları da arızalı adam yine satmıyorum diyebilir