Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baskanimiz Sn. Dursun Özbek bu transferi bitirebilirse bundan sonra "reislik" mertebesine yükselip camiada unutulmaycak bir yer edinmis olacaktir.

Et Gardi ile calismasa 3 yildir gelen isimlerin hicbirini alamazdik

Dursun falan hikaye. Geçelim bu işleri sebumhan

Çek oradan bi Raya

Ertan Süzgün: "İngiltere'den, adı basına yansımamış bir kaleci de Galatasaray'ın listesine girdi. Henüz somut bir gelişme olmadığı için isim vermiyorum."

Arda Özkurt: "Galatasaray, Victor Osimhen ile 16+9 milyon € karşılığında anlaşma sağladı."

Victor Osimhen, Galatasaray'a dönmek istediğini net bir şekilde Napoli'ye ifade etti. (Fabrizio Romano)

Adama o kadar sevgi vermeseydik belki aklinda suan baska hayaller kuruyordu. Bazen insana o dogru dokunusu yapabilmek ne kadar onemli goruyoruz.
Taraftar kendini Galatasaray için savaşan herkese, sevgisini gösteriyor. Kötü dönem geçiren oyuncularımıza bile anlık öfke dışında hep destek oluyoruz. Ama asıl mesele bizim kulübün kültürünün, aile kavramını futbolculara ve ailelerine harika şekilde aktarması çok önemli bir sebep. Avrupa da dahil futbolcu ailelerinin bir futbol kulübü ile sıkı, her anda birlikle hareket etmiyorlardir.

Osimhen transferinin psikolojik etkisi sanildigindan daha fazla olacak. Ali Koc ve arkadaslari olur olmaz paralar harcamaya devam edecektir. Hirs ve öfke cogu zaman hata yaptirir.

Ben hala olmayacağını düşünüyorum

Bi tarafta 75 trink veren takım varken biz 50+5 36 sene taksitli falan teklif ediyoruz aynısı bize olsa söverdik.

Başkanları da arızalı adam yine satmıyorum diyebilir

bana göre 10 + 2 daha mantikli

KAP'tan bagimsiz bu rakamlara inanacagim

Osimhen
İlkay
Çok iyi bir kaleci
Word class bir stoper
Kiralık ve defansif güçlü sağ bek

Bunlar olursa CL de ne yaparız?

Bu iş burdan dönerse dünya çapında rezalet olur..

Hem futbolcu ile anlaşacak, hem taraftara 'kararını versin hazırlığımızı yaptık' mesajı vereceksin.. Sonra da pahalı geldi alamadık diyeceksin.. Adamın fiyatı başından beri belli..

Bu iş burdan dönmez arkadaşlar... 65 e mi gelir, 75 e mi gelir orasını bilemem.. Ama burdan dönmez..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt