Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.076
- 25.399
- 3.183
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hakana 15,1 milyon vereceğiz
Sevgili barış biliyormusun bana hiçbirşey hayal ettirmiyor.Ortasahaya askıntı olacak gibi geliyor.Safkan bir 10 numara çilingir alsak çok daha iyi değilmi sence?Bence parayı 10 numaraya yatırmamız en mantıklısı ama senin benim dememle olabilecek şey değil bunlar.Bekleyip göreceğiz.Ama bize 10 numara lazım.Mertens'in çok daha genci.Hakan buraya salmaya geliyor ama o zihinde bile gelse 2 yıl sağlam katkı verir. İnter ile korkunç bir maç trafiği olduğundan ve orada sürekli deplasman yolculuğu olduğundan dolayı bıkmış zaten görebileceği en üst noktayı gördü.
Kulübün uyanık olup gerekirse bu işi Eylül'e bırakması lazım.
Hakan-Sara-Toreira
Lemina-Toreira-Hakan
çok şey hayal ettiriyor.
Kosimhen olmus
Hakanın kalitesine kimse birşey diyemez, hele hele 352 sistemi için Hakan bulunmaz Hint kumaşı, ama bana göre bizim oyun sistemimize tam uymuyor olması ve istenilen bonservis bedeli nedeni ile uzak durmalıyız. Ancak bonservis makul olsa ve Sara Lemina Torreira satılmayacaksa Hakana da İlkaya da hatır denmez.Tamamen tanımakla alakalı. Hakan Ç için de durum aynı.
Sanki Sane mekanik, her maç her saniye müthiş oynayacak sanıyoruz, onun da bir ton defosu olduğunu göreceğiz gelince.
Günün sonunda en iyi çalışan, hayatına dikkat eden kalbur üstü adamı kimse kesemez.
O 1 ne lan
hakan'ı istemiyorum diye bana tutuldun dost ama ben sizleri seviyorumfurkan kaya
Adamdır furkanım.furkan kaya
O Allahın emri.Önceden kalorifer sistemini döşet.Önlemini al derim30 milyon euro girecek diye tir tir titriyorum
ikisi aynı anda oynadı yani alternatif değildi, oynadıkları sürece. Ancak sadece orta sahada 5 kaliteli topçuyu yedek soyunduramazsın.Kalitesi birbirine yakın kadronun önemini geçen sene gördük zira İcardi gittiğinde Osimhen olmasaydı lig çoktan gitmişti , aynı şekilde Kerem in yerine gelen sallai tutmadı eğer elinde yunus olmasaydı yine çuvallardın.