Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan buraya salmaya geliyor ama o zihinde bile gelse 2 yıl sağlam katkı verir. İnter ile korkunç bir maç trafiği olduğundan ve orada sürekli deplasman yolculuğu olduğundan dolayı bıkmış zaten görebileceği en üst noktayı gördü.

Kulübün uyanık olup gerekirse bu işi Eylül'e bırakması lazım.

Hakan-Sara-Toreira
Lemina-Toreira-Hakan

çok şey hayal ettiriyor.
Sevgili barış biliyormusun bana hiçbirşey hayal ettirmiyor.Ortasahaya askıntı olacak gibi geliyor.Safkan bir 10 numara çilingir alsak çok daha iyi değilmi sence?Bence parayı 10 numaraya yatırmamız en mantıklısı ama senin benim dememle olabilecek şey değil bunlar.Bekleyip göreceğiz.Ama bize 10 numara lazım.Mertens'in çok daha genci.

Hakan isi 20‘ye biter gibime geliyor

Bu yastaki bir oyuncuya bu kadar para verilmesini dogru bulmuyorum

Tamamen tanımakla alakalı. Hakan Ç için de durum aynı.

Sanki Sane mekanik, her maç her saniye müthiş oynayacak sanıyoruz, onun da bir ton defosu olduğunu göreceğiz gelince.

Günün sonunda en iyi çalışan, hayatına dikkat eden kalbur üstü adamı kimse kesemez.
Hakanın kalitesine kimse birşey diyemez, hele hele 352 sistemi için Hakan bulunmaz Hint kumaşı, ama bana göre bizim oyun sistemimize tam uymuyor olması ve istenilen bonservis bedeli nedeni ile uzak durmalıyız. Ancak bonservis makul olsa ve Sara Lemina Torreira satılmayacaksa Hakana da İlkaya da hatır denmez.

Hakan'ı Okan hoca çok istiyor belli ki yönetimde 15-20 milyonu gözden çıkarabilir gibi geliyor bana

Sanchez 1
Torreira 2
Lemina 3
Sara 4
Sane 5
Icardi 6

Jakobs 7
Sallai 8
Zaniolo 9
Frankowski 10
Morata 11
Nelsson 12
Cuesta 13
Köhn 14
Jelert 15
Demir 16

Kalitesi birbirine yakın kadronun önemini geçen sene gördük zira İcardi gittiğinde Osimhen olmasaydı lig çoktan gitmişti , aynı şekilde Kerem in yerine gelen sallai tutmadı eğer elinde yunus olmasaydı yine çuvallardın.
ikisi aynı anda oynadı yani alternatif değildi, oynadıkları sürece. Ancak sadece orta sahada 5 kaliteli topçuyu yedek soyunduramazsın.

Şöyle sorayım İcardi gitmeseydi ne olurdu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt