Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Napoli başkanı manyağın teki ama 75 bitince 100 ister falan gerçekleşmesi imkansız bir durum.

Hedefi daha yukarı çekecekler öyle köşeye koyup maaşını ödüyorum demezler.

Normalde yapardı ama şampiyon olmuşken ve takımı güçlendirirken yapmaz diye umuyorum.

"Osimhen'e yine, ya bizde oynarsın ya da Araplar'a gidersin, ya da oturturum tribünde" diyebilir, blöf veya ciddi ciddi artık duruma göre... Osimhen de bir noktada "tamam Arabistan'a gidiyorum" diyebilir. Özellikle Araplar maddenin süresi dolduktan sonra 80'leri 90'ları da öderiz derlerse yapar.

[Di Marzio] Bologna have received the new offer from Napoli for Sam Beukema. €30m+2m in addons. The parties are working on defining the addons' conditions and the payment installments. The final agreement should come soon

licumiyi vermezler heralde ya da benzer para isterler
Abartmasınlar yav 28 yaşında 1 sene sözlemesi kalmış herifin.
Nelsson +9 milyona gelsinler el sıkışalım.
Köhn falan ihtiyaçları olursa çekinmesinler, italyan aygırı süperstar da var

Aman imzalasin da kurtulalım her sene de paul de paul. Nedense aklıma street fighert daki paul geliyor. Bi senedir ucl ve dünya kulüpler kupasında dikkat ettim ikili mucadele sıfır kaptırdı mi bırakıyor topu falan. Boş pompa tamamen şov. Messi yalamasi
Haklısın rtaş, Paul'de Tekkendeydi :asd:

resim_2025-07-07_225033919.webp

"Osimhen'e yine, ya bizde oynarsın ya da Araplar'a gidersin, ya da oturturum tribünde" diyebilir, blöf veya ciddi ciddi artık duruma göre... Osimhen de bir noktada "tamam Arabistan'a gidiyorum" diyebilir. Özellikle Araplar maddenin süresi dolduktan sonra 80'leri 90'ları da öderiz derlerse yapar.
Geçen yıl da sanırım benzer olay oldu Osimhen gitmem dedi vazgeçti.

Araları çok bozuk o resti çekerse Napoli de zararlı çıkar ondan yapmaz diye umuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt