Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.264
- 14.208
- 1.398
ferdi'de gelirse fbliler toptan altına s*çar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Napoli başkanı manyağın teki ama 75 bitince 100 ister falan gerçekleşmesi imkansız bir durum.
Hedefi daha yukarı çekecekler öyle köşeye koyup maaşını ödüyorum demezler.
Normalde yapardı ama şampiyon olmuşken ve takımı güçlendirirken yapmaz diye umuyorum.
Renktaş öyle hesaplardan o kadar çok ki aklın çıkar1tane tutturdugu duyumu yok. Genel kurul uyeliginin ekmegini yemeye calisiyor
Abartmasınlar yav 28 yaşında 1 sene sözlemesi kalmış herifin.[Di Marzio] Bologna have received the new offer from Napoli for Sam Beukema. €30m+2m in addons. The parties are working on defining the addons' conditions and the payment installments. The final agreement should come soon
licumiyi vermezler heralde ya da benzer para isterler
Orkun isi zor demis serdal
Yeni sponsorumuz hayirli olsun.Oha cidden 1000 kg yapiyor 100m euro
Haklısın rtaş, Paul'de TekkendeydiAman imzalasin da kurtulalım her sene de paul de paul. Nedense aklıma street fighert daki paul geliyor. Bi senedir ucl ve dünya kulüpler kupasında dikkat ettim ikili mucadele sıfır kaptırdı mi bırakıyor topu falan. Boş pompa tamamen şov. Messi yalamasi

Yavas yavas isiniyorsun formuna tekrar haFERDİİİİİİİİİİİİİİ
zeki uzundurukan'a da bagırma olum ya djdhdhdHer adımda 1 banknot - 100 euro yere atılsa toplam 750 km yol yürümek gerekiyor
torriArsenalden eboue ve podolski harici kimseyi almadık di mi
İzledim programı devamında tescillilere istekli olduğunu da belirtti. Ama tescillilerin bir girişimi olmamışZeki Uzundurukan: "Galatasaray, Ferdi Kadıoğlu'nu kiralamak istiyor."
Geçen yıl da sanırım benzer olay oldu Osimhen gitmem dedi vazgeçti."Osimhen'e yine, ya bizde oynarsın ya da Araplar'a gidersin, ya da oturturum tribünde" diyebilir, blöf veya ciddi ciddi artık duruma göre... Osimhen de bir noktada "tamam Arabistan'a gidiyorum" diyebilir. Özellikle Araplar maddenin süresi dolduktan sonra 80'leri 90'ları da öderiz derlerse yapar.
Dinamik boey tarzı topçular almamız lazım barış gidecekseBu paralardan sonra Barisimizin gidecegi gerçeğiyle yüzleşelim.