- 2 Temmuz 2011
- 138.066
- 58.907
- 5.488
Hangisinde fb de cajusteye sulanabilirEskiden fener ve beşiktaş bizim topçulara yönelerdi artık vizyonları ve paraları yetmeyince birbirine girdiler transferlerde yarışıyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangisinde fb de cajusteye sulanabilirEskiden fener ve beşiktaş bizim topçulara yönelerdi artık vizyonları ve paraları yetmeyince birbirine girdiler transferlerde yarışıyorlar.
Geçen yıl da sanırım benzer olay oldu Osimhen gitmem dedi vazgeçti.
Araları çok bozuk o resti çekerse Napoli de zararlı çıkar ondan yapmaz diye umuyorum.
Ferdiyi sol açık oynatırım o herif bek değilYalnız Ferdi sağlam olsa gelsin isterdim adamların ciğerini tamamen sökmüş olurduk.
Kisin o kadar istedik simdi beles niye istemiyoruz
canlı açanda yok izlesek
3 milyon euro maas aliyor, o maasa bek oyuncusuna gerek yok.Yalnız Ferdi sağlam olsa gelsin isterdim adamların ciğerini tamamen sökmüş olurduk.
Şu oyuncu grubunda olmaması gereken isim İcardiSane sağda barış solda
İcardi osimhenin arkasında gizli forvet bence olur
Yunus değişmeli oynar
100 euro banknotla uçak yapıp uçursak yaklaşık 10 metre uçuyor
1 milyon banknotla 10 bin km uçuyor
Neredeyse istanbul - avustralya kadar
Dünyanın çevresinin 4’te biri
alabileceğimiz en iyi kaleci NET Allison
Allahım yap kıyağını bize bu hususda
Etebolardan taylanlardan halillerden 3 senede 75 verecek duruma nasıl geldik bu vizyon kimin eseriyse helal olsun
koç yarın gider, 30 a sattığını 50 ye geri alır. yapar mı yapar.ferdi'de gelirse fbliler toptan altına s*çar
Renktaş ben de sana katılıyorum linç yesek de. Çünkü icardi demek 3 lu demek biz 3 lü oynayabilecek bir takım değiliz. Atletik bir takıma el freni olur. Anadolu maçlarında oynasınlar 3 luŞu oyuncu grubunda olmaması gereken isim İcardi
Hiç kendimizi kandırmayalım
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi