Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim ergen fbli ergeni dövmüş şu moddayız an itibarıyla

1751918977201.webp

Bu eski açık tayfası kadar futboldan anlamayan bir oluşum görmedim.

Osimhen ŞLde iyi oynarsa seneye satalımmış

Ulan adamlar istediği maaşı verecek olsa şimdi alırdı seneye 25 m euro net 50 brüt sana da 100 bonservis mi verecekler

Aldın 10 sene oynat, nereye satıcan daha.

Ne boş adamlar ya
Çok kötüler birde bize artistlik yapıyorlar:D 6 ay önce taraftara yalvarıyorlardı ''taraftar kanalıyız''diye destek istiyorlardı.şimdi ağayız paşayız çekiyorlar taraftara bağırıp çağırıyorlar.Keşke forumda yasaklansa bu kanal.

Maignan haberleri kolpa Milan bugün açıklama yaptı kaldığı için mutluyuz diye

Gökhan düğüne gitmedi diye küstü diyorlardı

Nolmuş detay var mı
HY önce trip atti, yayinlara gelmedi

Gökhan da dügüne gitmedi

HY tamamen para odakli hareket etti bu surecte, gokhan dinc’in cok izleyici kitlesi yok bayagi bi yalniz kaldi

Son zamanlarda izleyiciler haluk’a bilendi, gokhan’a destek veriyor herkes

Haluk itibar kaybetti cocuk gibi trip atiyor

Süreç 3-4 ay önce baslamisti aslinda GD Haluk’a Muratla yayin yapiyor diye dokundurmustu ufak, ama sonra unutuldu yayınlar devam etti

Haluk parayi görünce arkasina bakmadan o dokundurma muhabbetini bahane edip kacti

Tekrar barisirlar bence ama haluk’un bu cocukca tavirlari baya bi izleyici kaybettirdi

Madem yorumcular konuşuluyor o zaman dinlemekten en keyif aldığınız spor yorumcusunu sorayım ?

Ben en çok Emre Özcan ve Sinan Yılmaz'ı takip ediyorum.

Madem yorumcular konuşuluyor o zaman dinlemekten en keyif aldığınız spor yorumcusunu sorayım ?

Ben en çok Emre Özcan ve Sinan Yılmaz'ı takip ediyorum.
Mustafa Demirtaş fena değil bence,
yangın zamanları Karakullukçu yapıyorum :D
Sinan Yılmaz'ı severim hemşerim ama son zamanlar kendini geliştirmedi bence araştırmadan yorumlar yapıyor

yerelde tarihte ilk defa osimen tarzı bir transfer yapıldığı ve hayal edilemeyecek bir para verildiği için hatlar karışmadı iflas etti.. nasıl olsa olmaz diye düşünenler şimdi abondone oldu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt