Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.260
- 10.603
- 1.303
Bizim ergen fbli ergeni dövmüş şu moddayız an itibarıyla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok kötüler birde bize artistlik yapıyorlarBu eski açık tayfası kadar futboldan anlamayan bir oluşum görmedim.
Osimhen ŞLde iyi oynarsa seneye satalımmış
Ulan adamlar istediği maaşı verecek olsa şimdi alırdı seneye 25 m euro net 50 brüt sana da 100 bonservis mi verecekler
Aldın 10 sene oynat, nereye satıcan daha.
Ne boş adamlar ya
Sarı saçlarını deli gönlüme bağlamışım Mihriban
HY önce trip atti, yayinlara gelmediGökhan düğüne gitmedi diye küstü diyorlardı
Nolmuş detay var mı
Vallahi renktaş Avrupa rezaletine bile kızmadım bu jkye yenilmemize. Morata davarıni oynatacam diye leminayi almadı. Kripto jkli okanUla okan leminayı oyuna alsan N mağlup şampiyonduk yılın golü güme gitti benim derde bak aklıma geldide![]()
Rodop anlatip duruyor surekli, dedeye inanmak istiyorum ama mantigim Svilar gelmez diyor.Svilar işi nereden çıktı.
Yarin is yatti haberleri cikarOsimhen'i hemen aldın aldın yoksa işimiz çok zor
Dede asıl ismi çıkmayan bir kaleci diyor o kaleci kim acaba?Rodop anlatip duruyor surekli, dedeye inanmak istiyorum ama mantigim Svilar gelmez diyor.
Mustafa Demirtaş fena değil bence,Madem yorumcular konuşuluyor o zaman dinlemekten en keyif aldığınız spor yorumcusunu sorayım ?
Ben en çok Emre Özcan ve Sinan Yılmaz'ı takip ediyorum.
Svilar + henuz medyaya yansimayan biri diyor ama o diger kaleciyi bilmiyorum.Dede asıl ismi çıkmayan bir kaleci diyor o kaleci kim acaba?
dede Red Label açıyor geceleri başlıyor yazmayaRodop anlatip duruyor surekli, dedeye inanmak istiyorum ama mantigim Svilar gelmez diyor.