- 27 Ocak 2010
- 139.279
- 105.580
- 5.648
gs coşdu. sane, osimhen gs’de.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gökhan Dinç'e kalsa, sezon boyu Osimhen'in kalmasını akıl dışı olarak yorumluyordu zaten. "Sezon bitince gider, kalmaz. Niye kalsın ki?" tarzı bir yaklaşımı vardı.Gokhanin haluktan sonra yeni haber kaynagi emre falan olabilir hiç ama hic bir sey bilmiyor herif yav 50 milyonu zaten astık 60 vererek 1 gun geriden geliyor herif
ya ikisi aynı kişiyse
Siz niye hep arka arkaya ve asagi yukari ayni seyleri yaziyorsunuz?
Ekli dosyayı görüntüle 293614
Erkek erkege böyle muhabbet mi ediyorsunuz sürekli dostum?
Hocam kelhancanla nevzat serbest miYasaklı Muhabirler:
@yagosabuncuoglu, @canselkemiksiz, @BirbenArda, @galahaber, @RudyGaletti, @fanatikcomtr, @fotomac, @takvim, @EfsaneFotospor, @sporx, @KramponSport, @yeniakit, @webaslan, @futbolarena, @Eurosport_TR, @nexustransfer, @SportsDigitale, @ajansspor, @gazetesozcu, @halktvcomtr, @asistanaliz, @volkankilic_, @yakupcinar
Uyarı:
Yukarıda listelenen muhabirlerin paylaşımları forumda yasaktır. Bu kurala uymayanlar 7 gün süreyle forumdan uzaklaştırılacaktır. Lütfen kurallara uygun davranalım.
Merhaba,Hocam kelhancanla nevzat serbest mi
Napoli yanaşır mı bu işe?Osimhen'in bonservisinin %50'sini almayı da gündemine alabilir yönetim.
Edi ile büdü gibisiniz zeytinli
Muradım son cümleyi okumasam bilgiyi İngiltere 'deki kalın lobinden aldın sanacaktım@Savaş Barış Galatasaray'ın ilgilendiği sürpriz kaleciye ulaştım.Manchester United'ın kalecisi Onana diye Onur'um bana söyledi![]()
Sil hocam Yönetim görmesinOsimhen'in bonservisinin %50'sini almayı da gündemine alabilir yönetim.