- 13 Ekim 2014
- 108.826
- 58.479
- 4.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sezon gibi İcardi sebebiyle çift forvet zorlanmalı mı sizce ?
Taslağı bugün yapmadığı ne malum?gotun yiyosa benim gibi tarih ver samiyen!!! Sane 11 haziran osimhen son tarih 10 temmuz oncesi de sonrası deCok olumsuz yazdim diye sizin icin ipadle telegram kayidi aldim
Ekli dosyayı görüntüle 293610
Bu yıl kimin geldiği değil, oturmuş kadrodan kimsenin gitmemesi önemli.Keza Barış ve Lemina'nın da
Hatta Sara bile kalmalı
Oturmuş kadrodan bu sene kimse gitmemeli
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Absürd ya onlarneden safiye ile faik değil?
Hiç gerek yok bence, hem işleyen sistemi bozmanın anlamı yok. Hem de her ne kadar kendisini sevsem de, son oynadığı dönemki form düşüklüğü ve sonrasındaki ciddi sakatlığını göz önüne alınca, İcardi nin eskisi gibi olabileceğini pek sanmıyorum. Yedek forvet olarak takımda olması güven veriyor, aynı kalede Günay ın yedekte beklemesi gibi.Geçen sezon gibi İcardi sebebiyle çift forvet zorlanmalı mı sizce ?
Parayı ayarla vadeli ve kanıtlı. ödeme şartı kalmazNapoli daha iyi ödeme şartları da istiyormus fabrizioya göre
15 taksit peşinde falan bunlar demekki ondan sebepli.Parayı ayarla vadeli ve kanıtlı. ödeme şartı kalmaz
Hiç gerek yok bence, hem işleyen sistemi bozmanın anlamı yok. Hem de her ne kadar kendisini sevsem de, son oynadığı dönemki form düşüklüğü ve sonrasındaki ciddi sakatlığını göz önüne alınca, İcardi nin eskisi gibi olabileceğini pek sanmıyorum. Yedek forvet olarak takımda olması güven veriyor, aynı kalede Günay ın yedekte beklemesi gibi.
Tek çekimcem şu ki, kalede Günay yedek kalmayı sorun etmezken, İcardi ile ilgili nasıl bir çözüm bulacaklar veya İcardi nasıl bir tepki verecek belirsiz.
Üstad 16 yıl sonra ilk defa mı yazıyorsun?Hiç gerek yok bence, hem işleyen sistemi bozmanın anlamı yok. Hem de her ne kadar kendisini sevsem de, son oynadığı dönemki form düşüklüğü ve sonrasındaki ciddi sakatlığını göz önüne alınca, İcardi nin eskisi gibi olabileceğini pek sanmıyorum. Yedek forvet olarak takımda olması güven veriyor, aynı kalede Günay ın yedekte beklemesi gibi.
Tek çekimcem şu ki, kalede Günay yedek kalmayı sorun etmezken, İcardi ile ilgili nasıl bir çözüm bulacaklar veya İcardi nasıl bir tepki verecek belirsiz.
3 seneye yayaacağız mecbur.al hilal da vadeli önermiş parayi15 taksit peşinde falan bunlar demekki ondan sebepli.
Eren’ler birbirine girmiş
Marianonun bizdeki hali bile müthiş olurduMarianonun atletik olani düşsün lütfen yarabbim
3 seneye yaysak verirler o zaman3 seneye yayaacağız mecbur.al hilal da vadeli önermiş parayi