- 16 Haziran 2010
- 203.614
- 155.619
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam az ve öz yazıyor Gökhanım vezir parmağımÜstad 16 yıl sonra ilk defa mı yazıyorsun?
Ne bok yedik gondermeye.1 sene daha oynasa şampiyondukMarianonun bizdeki hali bile müthiş olurdu
Javier ZanettiMarianonun atletik olani düşsün lütfen yarabbim
Bir ara 15'e kadar çıkmıştık. Bologna 28'den başlayıp 25'e falan düşmüştü. En az 20 ye çıkman lazım. Kaleci için bile bonservis az olsun diye ugraşırken bu transfer çok olası görünmüyor maalesef.Lucumi icin 8’le actık pazarlıgı
Ahaha yok 100 den fazla mesajım var ama üyelik yılına göre çok az farkındayımÜstad 16 yıl sonra ilk defa mı yazıyorsun?
Bi hafta boyunca bos sallamalar olurAnlaşıldı bu gece uyku yok
@Oğuzhan Sesko konum ortaya çıktı. Adamları yığalım.Ulan gitmişler bizim Üsküdar Belediyesi'nin önünde mi kavga etmişler. Bilseydim çekirdeği mi alır gelirdim
Hangi pankart?Reis şu yukardaki pankartı aldırsana , Osimhen Al Hilal yan yana görmeye gerek yok artık
Ben onu balıkçılar çarşısına cagirdim gelmedi.@Oğuzhan Sesko konum ortaya çıktı. Adamları yığalım.
Memnun oldum renktaşAhaha yok 100 den fazla mesajım var ama üyelik yılına göre çok az farkındayım) Genelde forumda yazmaktan ziyade, yazılanları takip etmek ve güncel söylentilerden haberdar olmak için kullanıyordum. Muhtemelen buradaki en eski üyelerden biriyim. Bundan sonra daha aktif olmaya çalışacağım
![]()