Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sezon gibi İcardi sebebiyle çift forvet zorlanmalı mı sizce ?
IMG_7887.webp

No

Napoli daha iyi ödeme şartları da istiyormus fabrizioya göre

Geçen sezon gibi İcardi sebebiyle çift forvet zorlanmalı mı sizce ?
Hiç gerek yok bence, hem işleyen sistemi bozmanın anlamı yok. Hem de her ne kadar kendisini sevsem de, son oynadığı dönemki form düşüklüğü ve sonrasındaki ciddi sakatlığını göz önüne alınca, İcardi nin eskisi gibi olabileceğini pek sanmıyorum. Yedek forvet olarak takımda olması güven veriyor, aynı kalede Günay ın yedekte beklemesi gibi.

Tek çekimcem şu ki, kalede Günay yedek kalmayı sorun etmezken, İcardi ile ilgili nasıl bir çözüm bulacaklar veya İcardi nasıl bir tepki verecek belirsiz.

Sponsor dan iyi ödeme şartı olamaz.tirink para

Hiç gerek yok bence, hem işleyen sistemi bozmanın anlamı yok. Hem de her ne kadar kendisini sevsem de, son oynadığı dönemki form düşüklüğü ve sonrasındaki ciddi sakatlığını göz önüne alınca, İcardi nin eskisi gibi olabileceğini pek sanmıyorum. Yedek forvet olarak takımda olması güven veriyor, aynı kalede Günay ın yedekte beklemesi gibi.

Tek çekimcem şu ki, kalede Günay yedek kalmayı sorun etmezken, İcardi ile ilgili nasıl bir çözüm bulacaklar veya İcardi nasıl bir tepki verecek belirsiz.

Öyle de bu Kanuni'yi tahtından indirip başkasını koymak gibi bişey.

Üstad 16 yıl sonra ilk defa mı yazıyorsun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt