Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.701
- 36.222
- 2.773
Haluk Italya'dan diyor, Perri olmaz ki. De Gea zaten 3 yillik sozlesme yapti, o da degil.
savic?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haluk Italya'dan diyor, Perri olmaz ki. De Gea zaten 3 yillik sozlesme yapti, o da degil.
Belkisavic?
guzel klip olmus
Bencede o.Almanya altyapısı ayrıca Osimhen içinde alınabileceğini dusunuyorum.Almanya dogumlu Okoye'de var. Belki biraz ucuz alternatif olabilir.
Asiri yagci birinin burcu ne oluyo serginhoKanimca keramettin abinin bana olan sevgisi kendisine fazla geldiginden kalbinin disavurum şekli 'seni hem severim hem de gebertirim'
Yükseleni kesin akrep.ya hep ya hiç mentalitesi var herifte
Sommer'i ilk Haluk söyledi zatensommerdir o haluk a bakmayın siz. petrovic olmazsa sommer iner.
Evet manyan herhalde, muradin suzukiyi falan tanıma şansı yok.murat aşık bile kaleci için çok iyi dedi. perri fln değil. maignan bence
Onun ceza durumu vardı.Almanya dogumlu Okoye'de var. Belki biraz ucuz alternatif olabilir.
maignan diyen de varTorino'nun kalecisi Savic'de olabilir Nelsson'u da istiyorlardı yanında Zaniolo'yu da eşantiyon olarak verebiliriz.
Perin yazmak istemiştim Juve'nin yedek kaleci.Haluk Italya'dan diyor, Perri olmaz ki. De Gea zaten 3 yillik sozlesme yapti, o da degil.
aynisi ben desem''senden nefret ediyorum , cunku seni cok sevmistim'' dersinBu sene hangi takımı tutacaksin
eğer isim bilseydi yine söylerdi. buna üfürmüşlerSommer'i ilk Haluk söyledi zaten
Mandas, Josep Martinez, TuratiHaluk Italya'dan diyor, Perri olmaz ki. De Gea zaten 3 yillik sozlesme yapti, o da degil.