Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Napoli Nunez'e resmi teklif yapmış Osimhen'den gelen parayı planlayarak görüşüyorlar çok sürmez bu iş artık

@Alper Altun Bu arada Josep Martinez iyi bir kaleci. Inter'de şans bulamamış son sezonunda doğal olarak. Inter'in kale için hamlesi ne olacak bilmiyorum ama Sommer sonrası kaleyi bu arkadaşa bırakmayacaklarsa yoklayabiliriz. Esneyebilen, kaleyi kaplayan bir kaleci
Evet potansiyeli olan bir kaleci ama 1 senedir oynamadigi icin sanki oyle birine gitmeyecekler gibime geliyor. ter Stegen falan bile kovaliyor olabiliriz suan, bilmiyorum ya dogru duzgun haber yok kaleci hakkinda.

Sanirim Osimhen transferini bekliyoruz.

Beni mutlu edecek bisey yok gibi

Paqueta olmadıktan sonra🥹

Evet potansiyeli olan bir kaleci ama 1 senedir oynamadigi icin sanki oyle birine gitmeyecekler gibime geliyor. ter Stegen falan bile kovaliyor olabiliriz suan, bilmiyorum ya dogru duzgun haber yok kaleci hakkinda.

Sanirim Osimhen transferini bekliyoruz.
Osimhen netleştiği an kaleci de netleşir gibi hissediyorum ben de ama İtalya'da da ismi hiç çıkmamış olup da mantıklı olabilecek başka birisi gelmiyor aklıma

Benfica orkunu 30a intere satar.talisca ve aboubakar piyangosu sürekli vuracak saniyo bu dingiller

Size kiralarlar bekleyin

Orkun-Beşiktaş işi zerre mantıklı gelmiyor işin içinde bir şey olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt