Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2003 kuralina uygun biri olabilirse anca olabilir o dedigin. Ben olsam gider Cagri Balta'yi alirdim A takima, en kotu 3. forvet olarak Ahmed Kutucu var.
Bu kanat forvet olmalı yeri geldiğinde gözümüz kapalı kanat oynatabileceğimiz bir oyuncu olmalı.
3. forvet olarak konumlayabileceğimiz tonla adam var.
Ahmet, sallai, biraz da dediğin gibi balta, ek olarak barışı oraya kaydırırsın.
Kanat oyuncusuna kullanmak çok daha önemli.
Diao tarzı bir eleman düşürürsek opsiyonlu ki @Hasan Bekir yazmış olduğu bu işe uygun genç herifler var.

Sağlıkla şaka olmaz amacım dalga geçmek değil ama Ibrahim Hatipoğlu'nun spor sakatlığı yine Osimhen'i bize getiriyor gibi. Sakatlanması ile transfer komitesinin bitiriciliği %40 arttı.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Bu kanat forvet olmalı yeri geldiğinde gözümüz kapalı kanat oynatabileceğimiz bir oyuncu olmalı.
3. forvet olarak konumlayabileceğimiz tonla adam var.
Ahmet, sallai, biraz da dediğin gibi balta, ek olarak barışı oraya kaydırırsın.
Kanat oyuncusuna kullanmak çok daha önemli.
Diao tarzı bir eleman düşürürsek opsiyonlu ki @Hasan Bekir yazmış olduğu bu işe uygun genç herifler var.

özet geç lan

Kavukçu yine davul zurna ile yurt dışı seferine çıktı şunu yapıpta muvaffak olan idarecimiz olmadı gibi çok tehlikeli sular bunlar umarım alnının akı ile çıkar.

Milano'da Hakan ve Sommer görüşmesi çok muhtemel duruyor oyuncularda Türkiye'de tatillerini yapıyor zaten önemli ve zor olanı Inter'i ikna etmek

ellada basınında yazıyolar bizi #NİHAYED

Eyvah Ayasofya gitti

Alıyorlar galiba Orkun'u. Orkun tüm teklifleri reddetmiş sadece Bjk demiş. Demek ki oyuncu isteği çok önemli. Hakan Ç'de o zaman 10-15 arası bir bonservise gelmesi çok olası bize ama Hakan Orkun kadar net mi?
Herifi aldıkları para belli şu dakika verecekleri bonservis de belli.
Orkun türkiye çıkışlı bir oyuncu da değil 24 yaşında beliktaş da beşiktaş diye diretmesini gerektirecek bir olay yok.

Herifi inter falan istiyor.
Orkunun olayı ilkayla hakanın genç yaşlarda Galatasaraylıyım oynamak isterim muhabbeti gidibi bir olay

Osimhen işi olursa sağ bek alınmasına karşıyım ben. Koca Real-Barca apır sapır adamları oynatıyo bekte biz de Sallaiyle falan idare edelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt