Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herifi aldıkları para belli şu dakika verecekleri bonservis de belli.
Orkun türkiye çıkışlı bir oyuncu da değil 24 yaşında beliktaş da beşiktaş diye diretmesini gerektirecek bir olay yok.

Herifi inter falan istiyor.
Orkunun olayı ilkayla hakanın genç yaşlarda Galatasaraylıyım oynamak isterim muhabbeti gidibi bir olay
Teknik direktorune dk 70 de oyundan cikiyor diye, protestosunu akildan, duygu kontrolunden yoksun 5 dakika kufure vardiran biri benzer akil tutulmasi ile gidebilir belkide Bjk ye. O isteyebilir de, bjk odeyebilir mi ?

Sergen Zeren renkdasa katılıyorum bence bir kalite isim daha alınacak takıma ki öyle de olması gerekiyor Osimhene bu parayı verip risk alıyorsan bir iki sağlam transfer daha yapip ligi garantileyip Avrupa'da da kısmen 24 u garantilemis oluruz ölüm kurası gibi bir kura cekmezsek.

İlla bir ispanyol oyuncu alacaksak böyle büyük takımların altyapısından çıkma oyunculara çökülmeli. Bizde olsa beğenmeyiz ama herifi 6 milyona alıp az parlatıp güzel paralara saplayacaklar.
Morata, angelino gibi götü pörsümüşler değil her daim genç ispanyollar hedefte olmalı.

Herifi aldıkları para belli şu dakika verecekleri bonservis de belli.
Orkun türkiye çıkışlı bir oyuncu da değil 24 yaşında beliktaş da beşiktaş diye diretmesini gerektirecek bir olay yok.

Herifi inter falan istiyor.
Orkunun olayı ilkayla hakanın genç yaşlarda Galatasaraylıyım oynamak isterim muhabbeti gidibi bir olay
Bunlar yine bonservisin yarısı yanına 100 gram peynir veya kiralık falan diye hallederler işi herhalde. Yalan yok şuanki yönetimleri çalışkan

Sergen Zeren renkdasa katılıyorum bence bir kalite isim daha alınacak takıma ki öyle de olması gerekiyor Osimhene bu parayı verip risk alıyorsan bir iki sağlam transfer daha yapip ligi garantileyip Avrupa'da da kısmen 24 u garantilemis oluruz ölüm kurası gibi bir kura cekmezsek.
Coman çok olasi.sallai falan umrumda degil.ali turapa sans versinler herkes kazansin

Osimhen işi olursa sağ bek alınmasına karşıyım ben. Koca Real-Barca apır sapır adamları oynatıyo bekte biz de Sallaiyle falan idare edelim.
Sallai'la orasi idare olmaz bu yanlis bir bakis acisi, Real derken adamlar Trent'i aldi zaten. Osimhen aliniyor diye o mevki bos verilemez ama gidersin serbest konumunda olan Semedo cekebilirsin mesela yada 2003 dogumlu birini alirsin ucuza. Illa pahali biri olmasina gerek yok tabi.

Tabi once Jelert ve Frankowski satilmali.

Ileri hatta puzzle ın son parçası "free agent Ilkay" kaldı. Sol stoper-Sağ bek-Kaleci için Savunma transferlerine başlayalım.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Osimhen işi olursa sağ bek alınmasına karşıyım ben. Koca Real-Barca apır sapır adamları oynatıyo bekte biz de Sallaiyle falan idare edelim.
Realde trent ve carvahal var/ solbeki de alıyorlar , barca da kounde oynuyor/ solda ise balde neresi apır ,sapır ki bunların rtaş?

Yav yok bunlarda her daim farklı bir iş var.
Normal değil portekiz ilişkileri.
Talisca, aboubakar, gedson vs. Hiç biri normal işler değil.
Menajer bağlantısı vardır büyük ihtimal. Bu serdar adalı'nın yöneticilik zamanında da portekizli topçular gelmişti yanlış hatırlamıyorsam

Osimheni aldık başka mevkilere çok para kalmadı denilirse ilk feda edeceğim mevki kale olurdu.

Zira Günaya güveniyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt