Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.447
- 58.671
- 3.383
icardinin sağlıklı olduğu herhangi bir senaryoda yedek oturma ihtimalini görmüyorum maalesefCL'de ilk 4 maçta falan girmeyiz o topa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
icardinin sağlıklı olduğu herhangi bir senaryoda yedek oturma ihtimalini görmüyorum maalesefCL'de ilk 4 maçta falan girmeyiz o topa
Olmaz, almayız bu oyuncuyu zatenAğa nüfus cüzdanıni alır tffye gideriz bakın bakın İstanbul dogumlu diye olmaz mı? Acaba yerli statüsünde oynayamaz mi?
Icardi hayranı biri fenerli olabilir mibu lavuk fbliymiş
ama sanki bir gs görecek gibi
acayip bir gsli aurası var hiç ezik fbli tiplemesş yok ben yanılmam hislerimde bunun %100 gssi olacak
bak mesela ardaya tam fbli
o yetenekle hala ezik ezik sahada dolaşıyor
Millî takım uygunluğu yok.Ağa nüfus cüzdanıni alır tffye gideriz bakın bakın İstanbul dogumlu diye olmaz mı? Acaba yerli statüsünde oynayamaz mi?
2-3 saate gelir heralde baya uzun yolİcardi'nin uçağı daha TR'ye gelmedi mi?
Okan bey böyle istiyor.dünya kupası 11 ay sonra başlıyor biz daha maç yapmadık yaw nasıl iş bu
icardinin sağlıklı olduğu herhangi bir senaryoda yedek oturma ihtimalini görmüyorum maalesef
Maignan sözleşme uzatmak istemiyormuş. chelsea mevzusundan sonra kulüple sorun yaşamış ayrılmak istiyor.
ama TR de oynamak istemiyor
Icardi hayranı biri fenerli olabilir mi