Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maignan 2.5 alıyormuş ve sözleşme bitimine 1 yıl kalmış bence kuvvetli bir rakip çıkmazsa hem Milan'ı hem Maignan'ı maddi olarak karşılayabiliriz.
10-15 bonservis
4 civarı maaş.

Maignan sözleşme uzatmak istemiyormuş. chelsea mevzusundan sonra kulüple sorun yaşamış ayrılmak istiyor.

ama TR de oynamak istemiyor

İcardinin maç ritmi kazanması kasım-aralık ayını bulur. Çapraz kopardı yaşı 32 öyle kolay değil o işler. 21 aralık 18 ocak arası Afrika kupası var Osimhenin yokluğunda bizi taşıması lazım İcardinin

dünya kupası 11 ay sonra başlıyor biz daha maç yapmadık yaw nasıl iş bu

icardinin sağlıklı olduğu herhangi bir senaryoda yedek oturma ihtimalini görmüyorum maalesef

Ben de uzun vadede göremiyorum ama sezon başında koruyoruz, yavaş yavaş ısındırıyoruz, riskli falann ayağına bir süre kabullenecek işte 1-2 ay... Ondan sonra da önce ligde yavaştan 11'e girmeye başlar... CL'de de tutup o dönemki rakipler Real-PSG-Barça falan olursa da herhalde ille 11 çıkayım diye tutturmaz veya tutturursa bir tanesinde falan 11 başlatır Okan, onda da Sanesiz falan başlarız bir maçlığına. Hatta belki Osimhen-Sane'den birinde ceza-sakatlık falan olur, o bahaneyle oynatır hemen gönlünü alır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt