Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
icardi memnundur osinin olduğuna

çünki bu sene her fırsatda arjantine gşdecek

kolay değil ağa adam çocuklarının peşinde

Allah göstermesin ama ben çocuklarımsız asla yaşayamam onlara duyduğum aşk sevgi bambaşka onları asla ve asla başka bir evde yaşatamam

icardide çocuklarına çok düşkün onu anlayabiliyorum

benim açımdan İcardi babaya hakkım helaldir o milyonlarca çocuğu gsli yaptı

bize kazandırdığı para senelere vurduğunda milyarlatca euroya geliyor
icardi yerel ligde 2 sene bizi yeterince taşıdı zaten , artık en iyi kendisi de farkındadır çaprazları koparıp 32 yaşında 1 seneye yakın oynamayıp futbola dönüşünün eskisi gibi olamayacağını, liderliğiyle ruhuyla daha büyük katkı vericektir sahadakinden.
neticede ilkokul çocuğu tarzında ya da morata gibi pembe popolu bir karakteri yok neyin nerede nasıl kimlerle olduğunu iyi biliyor

Aslinda baya hizli gidiyoruz , bir tuhaflik var ama hayat kisa ben bunu ogrendim o yuzden herseyi sorgulamak, 5-10 yil sonrayi dusunmek bana biraz sacma geliyor cunku 1 sene sonra hayatta neler olacagini insan kestiremiyor bile o yuzden ani yasamak daha onemli benim icin.

Ama daha gune kadar Jardel transferi kulup rekoru olarak duruyordu aradan 24 yil gecti, Sara diye bir herifi getirdik ona da 18 milyon euro verilir mi yav denildi yok buyuk paralar falan diye iste. Daha sezon biter bitmez simdi 75 milyon eurolari konusuyoruz.

Araplar bile sasirmistir bu duruma.
üzümünü ye bagini sorma bosver😂

Tr den yabancı alınmaz diyordu herkes.Belli olmuyor bu işler...
O öyle değil. Bonservisle alınmaz çünkü anadolu kulübüyüz ayağına dolandırma için yanıp tutuşuyorlar. Dışarışa 2 milyona sattıkları herif için 5 istiyorlar. Bu herif serbsestti. 21 yaşında skorer ispanyol kanat oyuncusu.

Bu bizim mallığımızın eseri.

Osimhen'i aldıktan sonra iki yıl oynatır satarız fikrine okeyim(eğer gitmek isterse, istemezse kalmasını isterim tabii ki)

Ama bazı yorumlar görüyorum daha yükseğe bile araplara satarız vs. asla katılmıyorum. Bırak kar etmeyi aldığımız parayı çıkaramayız bonservis olarak sonuçta bizim lig belli ama yine de iyi bir miktar kazandırır.

O da buradaki misyonunun bittiğini düşünürse bizi mutlu edecek bir bonservisle istediği yere gidecektir böylelikle total maliyet 75 değil de belki 35 45'e falan düşer. Tabi bu süreç boyunca Osimhen'in ekibimize kazandıracağı şampiyonluklar ve avrupa galibiyetleri de cabası. İzlerken tadını çıkaralım kingin

Bugün uyku yok.Bu gün yıllar sonra da hatirlanacak,Galatasaray tarihinde bir kırılma yapacak transferin yaşandığı gündür.Galatasaray'in yerel değil uluslararası kulüp olduğunu bir kere daha haykıra haykıra bağırdığı gündür.

şimdi 75 i 5 taksitle ödersek harcama limitinden 15 milyon euro mu düşüyor yoksa 15 milyon euro + osimhenin maaşı mı düşüyor ?
Onun bir formulu vardi dun bir kisi forumda paylasmisti hatta ama kendim bilmiyorum tam olarak.

Bilen varsa buraya yazsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt