Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
icardi yerel ligde 2 sene bizi yeterince taşıdı zaten , artık en iyi kendisi de farkındadır çaprazları koparıp 32 yaşında 1 seneye yakın oynamayıp futbola dönüşünün eskisi gibi olamayacağını, liderliğiyle ruhuyla daha büyük katkı vericektir sahadakinden.icardi memnundur osinin olduğuna
çünki bu sene her fırsatda arjantine gşdecek
kolay değil ağa adam çocuklarının peşinde
Allah göstermesin ama ben çocuklarımsız asla yaşayamam onlara duyduğum aşk sevgi bambaşka onları asla ve asla başka bir evde yaşatamam
icardide çocuklarına çok düşkün onu anlayabiliyorum
benim açımdan İcardi babaya hakkım helaldir o milyonlarca çocuğu gsli yaptı
bize kazandırdığı para senelere vurduğunda milyarlatca euroya geliyor
Nice sağlıklı mutlu yıllarabugün doğum günüm idi, hediye Osimhen![]()
üzümünü ye bagini sorma bosverAslinda baya hizli gidiyoruz , bir tuhaflik var ama hayat kisa ben bunu ogrendim o yuzden herseyi sorgulamak, 5-10 yil sonrayi dusunmek bana biraz sacma geliyor cunku 1 sene sonra hayatta neler olacagini insan kestiremiyor bile o yuzden ani yasamak daha onemli benim icin.
Ama daha gune kadar Jardel transferi kulup rekoru olarak duruyordu aradan 24 yil gecti, Sara diye bir herifi getirdik ona da 18 milyon euro verilir mi yav denildi yok buyuk paralar falan diye iste. Daha sezon biter bitmez simdi 75 milyon eurolari konusuyoruz.
Araplar bile sasirmistir bu duruma.
O öyle değil. Bonservisle alınmaz çünkü anadolu kulübüyüz ayağına dolandırma için yanıp tutuşuyorlar. Dışarışa 2 milyona sattıkları herif için 5 istiyorlar. Bu herif serbsestti. 21 yaşında skorer ispanyol kanat oyuncusu.Tr den yabancı alınmaz diyordu herkes.Belli olmuyor bu işler...
beyler şimdi 75 i 5 taksitle ödersek harcama limitinden 15 milyon euro mu düşüyor yoksa 15 milyon euro + osimhenin maaşı mı düşüyor ?icardi babanın bize yaptığı hayırın yanında devede kulak bizim yaptığımız
bugün doğum günüm idi, hediye Osimhen![]()
Onun bir formulu vardi dun bir kisi forumda paylasmisti hatta ama kendim bilmiyorum tam olarak.şimdi 75 i 5 taksitle ödersek harcama limitinden 15 milyon euro mu düşüyor yoksa 15 milyon euro + osimhenin maaşı mı düşüyor ?
beyler şimdi 75 i 5 taksitle ödersek harcama limitinden 15 milyon euro mu düşüyor yoksa 15 milyon euro + osimhenin maaşı mı düşüyor ?
Nice senelere.bugün doğum günüm idi, hediye Osimhen![]()