- 26 Kasım 2012
- 185.578
- 258.189
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerçek gurmeler bilir ki bir Eylül akşamı 50 milyon opsiyonla garnacho bu takıma katılacak
Ben ise Anthony bekliyorum.
Gelmesi bana göre sıfır ihtimal ama, sakatlık problemi olmayan bir Coman bize farklı dünyaların kapısını açar.
Son 20 yıldır bizde olmayan bir kanat profili.
Şu ana kadar lakayıt bir davranışını görmedikComan ciddi mi
Sakatlıkları olmasa saneden daha üst profilde bir oyuncu zaten bitiricilik o derece olmasada topla dans eden bir oyuncuGelmesi bana göre sıfır ihtimal ama, sakatlık problemi olmayan bir Coman bize farklı dünyaların kapısını açar.
Son 20 yıldır bizde olmayan bir kanat profili.
Ben alacağımızı düşünüyorum comaniBelki sonlara doğru opsiyonlu kiralık işi olabilir barışa olağanüstü bir meblağ gelirse tutamayız muhtemelen
Meraktan 5er 5er atladım Aziz'imAkınım 100 sayfayı 5 dk da hemen okudun bakıyorum şipşak![]()
Saneden çıkarmak daha mantıklı gibiAnthony den 10 numara çıkarabilir miyiz ?
İnşallah alırız çok isterim bambaşka şeyler konuşulur coman sane osimhen hattıylaBen alacağımızı düşünüyorum comani
çok kafaya takmayalim avr. maçları oncesi sonrası birtakım rotasyonlar yapılır, bazı oyuncular sakat cezalı olabilir.Kağıt üstünde çiziyorum çiziyorum, diziliş kafamda oturmuyor.
Çift santrfora geçsek; büyük ihtimalle Sane taktiksel problem yaşayacak ve Lemina - Torreira - Sara üçlüsünü aynı anda kullanamayacağız.
Tek santrfora geçsek, Osimhen ya da Icardi'den biri yedek kalacak (ki bu Icardi olacaktır.) ve bu büyük bir sorun.
Icardi santrfor yerine forvet arkası pozisyonunda oynasa desek, o da tam olur mu, bilemiyorum.
Üçlü savunmaya geçsek, o hiç olmayacak.
Okan hocanın işi zor.
Çok para istiyorlar onun için ama icardi adam ederdi onu kiralık olsa keskeGarnacho 2002 kuralına uyuyor![]()
milan iyi kekleniyo, önce modric transferi, simdi boniface, 25m theo satisiMilan, Victor Boniface için oyuncunun menajeriyle temas kurdu. Kulübün somut olarak düşündüğü bir isim. [Di Marzio]
baskın vaaar
Bu köprünün altından daha cok su akar sergenim sabırlı olalimÇok para istiyorlar onun için ama icardi adam ederdi onu kiralık olsa keske