Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milan, Victor Boniface için oyuncunun menajeriyle temas kurdu. Kulübün somut olarak düşündüğü bir isim. [Di Marzio]

Kağıt üstünde çiziyorum çiziyorum, diziliş kafamda oturmuyor.

Çift santrfora geçsek; büyük ihtimalle Sane taktiksel problem yaşayacak ve Lemina - Torreira - Sara üçlüsünü aynı anda kullanamayacağız.

Tek santrfora geçsek, Osimhen ya da Icardi'den biri yedek kalacak (ki bu Icardi olacaktır.) ve bu büyük bir sorun.

Icardi santrfor yerine forvet arkası pozisyonunda oynasa desek, o da tam olur mu, bilemiyorum.

Üçlü savunmaya geçsek, o hiç olmayacak.

Okan hocanın işi zor.

Napoli teminat mektubunda ısrar ederse iş b.k a sarabilir..

75 milyon Euro luk teminat mektubunu Bankadan almak, masaya koymak öyle kolay değil maalesef.. Aşağı yukarı 3,5 Milyar TL lık bir meblağ yapıyor..

Kağıt üstünde çiziyorum çiziyorum, diziliş kafamda oturmuyor.

Çift santrfora geçsek; büyük ihtimalle Sane taktiksel problem yaşayacak ve Lemina - Torreira - Sara üçlüsünü aynı anda kullanamayacağız.

Tek santrfora geçsek, Osimhen ya da Icardi'den biri yedek kalacak (ki bu Icardi olacaktır.) ve bu büyük bir sorun.

Icardi santrfor yerine forvet arkası pozisyonunda oynasa desek, o da tam olur mu, bilemiyorum.

Üçlü savunmaya geçsek, o hiç olmayacak.

Okan hocanın işi zor.
çok kafaya takmayalim avr. maçları oncesi sonrası birtakım rotasyonlar yapılır, bazı oyuncular sakat cezalı olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt