- 10 Nisan 2013
- 58.645
- 41.799
- 3.943
Osimhen > Galatasaray
Zaman geçmiyor Hamdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osimhen > Galatasaray
3+13yıl az değilmi?
Zaten 11'de Elmalı oynayacak. Yedeğinin kim olduğunun o kadar da büyük önemi yok. Katılıyorum.Köhn ya da Jakobs farketmez.. hangisi para ediyorsa yollanabilir..
Eyüp Aydın da Galatasaray'a gelmese en az bu tarz bir transfer yapardı. Olay görmemekte değil de oynatamamakta..Biraz önce İsak Vural'ı detaylı izledim. Komple bir orta saha oyuncusu gerçekten. Pas, top sürme, şut , vücut konumlandırması ve çalımları çok iyiydi. Ayrıca fiziği çok düzgün bana göre çok büyük bir atılım yapacak. Pisa'ya Serie A'ya transfer oldu bu yıl. Bu tarz yetenekleri neden görmüyoruz ???
Saglam Jakobs o formayi kapar. Kalite bakimindan en iyi solbekimiz .Zaten 11'de Elmalı oynayacak. Yedeğinin kim olduğunun o kadar da büyük önemi yok. Katılıyorum.
Bu işte komisyonunu verip tamamen GARDI ile çalışmalıyız. Adam almayıda satmayıda çok iyi biliyor27 M euro.
Hangi oyuncu adi gecse 20ler 25lerden kapilar aciliyor.
Hic ucuz dusunmemek lazim herhangi bir oyuncuyu.
Bay mesela kafadan 35 minimum , hic detayini dusunmeden . Tok satici modunda takilmak lazim
Sağlam rapçi sağlam vücutta bulunur..Saglam Jakobs o formayi kapar.
Zaten 11'de Elmalı oynayacak. Yedeğinin kim olduğunun o kadar da büyük önemi yok. Katılıyorum.
Nasil sistem kurarsan kur.Bu işte komisyonunu verip tamamen GARDI ile çalışmalıyız. Adam almayıda satmayıda çok iyi biliyor
Alinir ama kim alinir orasi soru isareti. Osimhen aliniyor diye baska transfer olmayacak diye bir durum soz konusu olamaz zaten. Ama fazla butce kalmayabilir.Osimhen alınırsa sağ bek, stoper hayalleri suya düşer mi yoksa bunlarda kesin alınır mı?
sağ bek beklemiyorum açıkçasıOsimhen alınırsa sağ bek, stoper hayalleri suya düşer mi yoksa bunlarda kesin alınır mı?
Maignan yazip durmayin dupeduz yalan cunku. Chelsea bile parayla alamadi zaten Milan 25'ten daha az bir rakama birakmiyor. Kendisi de milli takim kalecisi olarak TR'ye yola dusmez, bu Fransizlar boyle maalesef.
Jakobs kalsın kohnu postalasinlarKöhn ya da Jakobs farketmez.. hangisi para ediyorsa yollanabilir..
Biz hangi kaleciyi alacaz sence tahmin etMaignan yazip durmayin dupeduz yalan cunku. Chelsea bile parayla alamadi zaten Milan 25'ten daha az bir rakama birakmiyor. Kendisi de milli takim kalecisi olarak TR'ye yola dusmez, bu Fransizlar boyle maalesef.