Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz önce İsak Vural'ı detaylı izledim. Komple bir orta saha oyuncusu gerçekten. Pas, top sürme, şut , vücut konumlandırması ve çalımları çok iyiydi. Ayrıca fiziği çok düzgün bana göre çok büyük bir atılım yapacak. Pisa'ya Serie A'ya transfer oldu bu yıl. Bu tarz yetenekleri neden görmüyoruz ???
Eyüp Aydın da Galatasaray'a gelmese en az bu tarz bir transfer yapardı. Olay görmemekte değil de oynatamamakta..

Çocuğun kupada attığı gol viral oldu dünyada..

27 M euro.

Hangi oyuncu adi gecse 20ler 25lerden kapilar aciliyor.

Hic ucuz dusunmemek lazim herhangi bir oyuncuyu.

Bay mesela kafadan 35 minimum , hic detayini dusunmeden . Tok satici modunda takilmak lazim
Bu işte komisyonunu verip tamamen GARDI ile çalışmalıyız. Adam almayıda satmayıda çok iyi biliyor

Bu işte komisyonunu verip tamamen GARDI ile çalışmalıyız. Adam almayıda satmayıda çok iyi biliyor
Nasil sistem kurarsan kur.

Net mesaj su " o gunler gecti - oyle TR den 3 e 5 e bedelsiz falan galatasaraydan oyuncu alamazsin" dedirtmek lazim.

Kohn mesela 5m ya da 3.5 lar falan komedi- 7-8 cekeceksin minimum .kontenjan derdinede sokmayacaksin kendini planlamada

Maignan yazip durmayin dupeduz yalan cunku. Chelsea bile parayla alamadi zaten Milan 25'ten daha az bir rakama birakmiyor. Kendisi de milli takim kalecisi olarak TR'ye yola dusmez, bu Fransizlar boyle maalesef.

Osimhen alınırsa sağ bek, stoper hayalleri suya düşer mi yoksa bunlarda kesin alınır mı?

Osimhen alınırsa sağ bek, stoper hayalleri suya düşer mi yoksa bunlarda kesin alınır mı?
sağ bek beklemiyorum açıkçası

jelet/franko/sallai 3lüsünden 2 siyle götürmeye çalışacağız gibi duruyor.

stoper ve kaleci şart ama.

hepsine bütçe yetişmeyebilir.

Maignan yazip durmayin dupeduz yalan cunku. Chelsea bile parayla alamadi zaten Milan 25'ten daha az bir rakama birakmiyor. Kendisi de milli takim kalecisi olarak TR'ye yola dusmez, bu Fransizlar boyle maalesef.
1752044617509.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt