Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 4.463
- 5.595
- 1.958
İnsanın aklima farkli seyler geliyor.
Tovbe estf..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnsanın aklima farkli seyler geliyor.
Tovbe estf..
Gözlem altındayımBiz bizeyiz Melihim, alternatif ödeme şekilleri noktasında biraz fikir verebilirsin renkdaşlarına![]()
Demek yoğun bakımdasınGözlem altındayım
Reco fırsat kolluyor atmak için Azizim
gsliler dopingi konuşmasın diye itrazioya osimhen haberi yaptırmışlar
Adnanım devamında Gökhanım Terminatör 2 deki gibi duvarın içinden mi geçiyor
Ben gs yönetiminin yerinde olsam duranı alıp spartalı tekmesini vurup kuyuya atardım bunlarıbu ifb İstanbul'daki duran'ada imzalatamamış daha tam komedi sirki herifler.
Malum takım dopingi vurulduğu için duvarı delip geçecek güce ulaşmıştır muhtemelenAdnanım devamında Gökhanım Terminatör 2 deki gibi duvarın içinden mi geçiyor![]()
Aslinda 1 haftaydi ama baktim ilk defa yaptin diye 3 gune cektim senin icin.ben yakup çınarın yasak olduğunu nereden bileyim
ki paylaştıkdan sonra uyarılınca hemen sildim bunun için 3 gün ban yedim hatta 1 hafta vermiştinizde açılmış şimdi
siz biliyor olabilirsiniz forumla ilgili herşeyide biz nereden bilelim kim yasaklı kim değil?!?!?!
@Alper Altun
adım geçmişGözlem altındayım
Reco fırsat kolluyor atmak için Azizim
Musap'ın yasaklı kaynak atıp ceza yemesi gelmesi ve tekrar atıp yine ceza yemesiMusap yine aynı nedenden ceza yemiş