Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İnter 15 milyona düşmedikçe olmaz bu iş. Mesela 15 milyon+ Cl bonusu+ sonraki satıştan %25 gibi bir teklif bizim maks teklif olur. İnter bence 25'ten aşağı düşmez o yüzden bana olmaz gibi geliyor ama bakalım.

Bunca zamandır 1 kaleci bulamayan yönetim istifa etsin. Bu adamın gideceği belli işte. Ne diye işinizi şansa bırakırsınız

Bunca zamandır 1 kaleci bulamayan yönetim istifa etsin. Bu adamın gideceği belli işte. Ne diye işinizi şansa bırakırsınız
hatipoğlu bakıyor çünkü kaleci işine. Stoper işine de bu bakıyordu gitti son dakika 8m lik kolombiyalıyı patlattı malumunuz. Bu adamın elindeki işten hayır gelmez. Aşilini kopartmış adamsın hala transfer yapmaya çalışıyorsun kulübe inanılmaz ya aklını yersin. Yat dinlen istifa et git yahu. Hata Dursun Özbek'te ama bunlara bu yetkiyi veriyor.

Kalecimiz belli değil ve Oshimen kararını bekliyoruz şimdi Oshimen için bu kadar bekleyip ben gelmiyorum diyince neler olucak ayrıca bonservis için anlaşıldı mı acaba da adamın kararı bekleniyor

Benim anlamadığım, Napoli ile nasıl bir anlaşma zemini bulacağız? Napoli 70 75 ister iken ya hadi siz 50 verin yeter mi diyecek?

Ne yalan söyleyeyim bu sabah 6 ya kadar bir kaleci transferi bekliyorum ben.

Bizimkiler aç kurt gibi her yerden saldırıyorlardır. Sermaye artırımı da olunca arsızlaştılar
1751685419963.webp

Yönerim Osinin oyuncagi oldu. Herif tatilden sonra parayi secerse kimi almayi düsünüyorlar? Osiyi de mazeret göstererekte baska transfer yapmiyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt