Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.315
- 101.526
- 5.238
Nasıl olsa geri gelirsin diyebu sabahların bir anlamı olmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl olsa geri gelirsin diyebu sabahların bir anlamı olmalı
Sağ bekte sen oynarsın artık şampiyonlar Ligi'nde Recebimhakan osimhen bide kaleci
başka transfere gerek yok
zaniolo elde tutulmalı
İnter 15 milyona düşmedikçe olmaz bu iş. Mesela 15 milyon+ Cl bonusu+ sonraki satıştan %25 gibi bir teklif bizim maks teklif olur. İnter bence 25'ten aşağı düşmez o yüzden bana olmaz gibi geliyor ama bakalım.
İnterin veteran kalecisini de alacaz hakanla beraberBu arada gecen seneki gibi sirk modu haber sallanmiyor.
Bundan memnunum ama obur yandan kaleci isinin 5 haftadir baglanamamasi cok garibime gidiyor
Şaşırmaya gerek yok yaw, nerede görülmüş planlı/programlı iş. Nando gideceği en az 7 8 aydır belli iken hemide.Bu arada gecen seneki gibi sirk modu haber sallanmiyor.
Bundan memnunum ama obur yandan kaleci isinin 5 haftadir baglanamamasi cok garibime gidiyor
Hakana okeyim de sommer i bilemiyorum. Bana gidilmesi yanlis adam gibi geliyor cunku 2 seneye yenisini arayacaksin-belki 6 ay belli olmaz. Kisa vade maliyetini dusunmek lazim.33 34 yasinda olsa kafama daha yatabilirdi OK paralara...Guven gecsin daha iyi sommere para verecegimize.İnterin veteran kalecisini de alacaz hakanla beraber
Hayir gercekten ne yapiyorlar yani.. 10+sportif as yoneticisi var 2 tane kafa adam +baskan en yetkilileri falan.Şaşırmaya gerek yok yaw, nerede görülmüş planlı/programlı iş. Nando gideceği en az 7 8 aydır belli iken hemide.
Hakanla kavuşmamıza az kaldıhuzursuzum ama rahatsız da değilim