Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ümraniye maçına kadar kaleci ve Osimhen transferinin halledilmesi gerek artık rezillik istemiyoruz.

Valla gunun sonunda al hilal ile kafa kafaya kalirsam oside. Ben bizi avantajli goruyorum.

Al hilal ya da arabistana 28 i 29unda da gidebilir osi, 50 m degilde 30 maas alir gene kazanir o parayi.

Memleketine yardimdan ziyade kendisi nasil bakiyor benim icin o onemli.

Sanki su fifa turnuvasi sonu teklif gelir mi kovaliyor- menajeri de yok guya ama illa birisi uzerinden haber aliyordur.

Zanioloya 10m civarı teklif yoksa tutalım kadroda. 3. forvet , kanat , forvet arkası bir şekilde süre veririz katkıda alırız bence.
Kendisi istekli olmasi lazim. Bide tabi kontenjan isi var transfer sonunda o 14 te (hatta 12 +2 diyelim) 1 hakki zanioloya kullanmak dogru mu yanlis mi gorecegiz.

Mevcutta bakinca cunku sane bay yunus var

Kaleci
Frankowski
Sag bek
Sanches
Defans
Jacops
Toreira
Lemina
Sara
Orta saha
Kanat
Icardi
Forvet
Sane
Sallai
Yusuf demir kerem gidince yerli oluyor mu acaba yine de kiralanabilir

Kaleci defans veya orta sahanın biri yerli digerlerinin transferinin kurala uygun şekilde yaşı olması lazım ya da barış kalacak Kanat alinmaz

Valla gunun sonunda al hilal ile kafa kafaya kalirsam oside. Ben bizi avantajli goruyorum.

Al hilal ya da arabistana 28 i 29unda da gidebilir osi, 50 m degilde 30 maas alir gene kazanir o parayi.

Memleketine yardimdan ziyade kendisi nasil bakiyor benim icin o onemli.

Sanki su fifa turnuvasi sonu teklif gelir mi kovaliyor- menajeri de yok guya ama illa birisi uzerinden haber aliyordur.
Arabistan kulüplerinin gelirlerinin bir karşılığı yok.

Yarın yatırımı sonlandırdım deyip herkesi salabilir.

Öyle bir garanti yok yani hiçbir zaman.

---------Ter-Stegen----
--Zeki Çelik-Davinson-Abdül--Eren
-------Torerria-Lemina------
----------Zaniolo---------
Sane-----Osimhen------Yunus

Sara'yı 30 milyon'a sattım Zani'ye son bir şans

Bu Osi sevdası zaten vasat olan transfer ekibine müthiş kalkan olacak bu sene.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Arabistan kulüplerinin gelirlerinin bir karşılığı yok.

Yarın yatırımı sonlandırdım deyip herkesi salabilir.

Öyle bir garanti yok yani hiçbir zaman.
Tabii garantisi hic birseyin yok ama 30 yasinda icardiye 30(?)verdiler, 28 29 yaisndaki osimhen de benzer teklifleri -belki fazlasini bulur oradan agir sakatlik vs gecirmezse diye dusunuyorum.

Hatta bu detay bizim isimize de gelebilir gelecekte osimheni biz alirsak. Veridigimiz bonservisten cok zarar etmeden cikista yapilabilir teoride bence.

Kendisi istekli olmasi lazim. Bide tabi kontenjan isi var transfer sonunda o 14 te (hatta 12 +2 diyelim) 1 hakki zanioloya kullanmak dogru mu yanlis mi gorecegiz.

Mevcutta bakinca cunku sane bay yunus var
Yunus veya Bay'dan biri gider gibi geliyor bana. Sözleşme uzatılmamasına bakarsak bu kişi Yunus olacak bence.

Kalecinin takımla birlikte idmanlara başlaması lazım artık. Çok geç kalıyoruz kaleci işi sıkıntılı adaptasyon sorununun en çok yaşandığı mevki kaledir. Bir an evvel gelip takımı tanıması, savunma hattına alışması takımla birlikte bol bol idmana çıkması lazım yoksa ligin ilk haftaları alışma süreci diye diye zulüm geçecek bizlere. Ne ara olacak bu işler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt