- 18 Mayıs 2011
- 22.152
- 12.048
- 1.873
Normalde fener olurdu bu durumda… sanırım Ali al hilal i de satın aldı…Hem Osimhen hem Hakan için aynı 2 kulübün bastırması tesadüf mü?
Galatasaray ve Al Hilal
Günaydın herkese
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Normalde fener olurdu bu durumda… sanırım Ali al hilal i de satın aldı…Hem Osimhen hem Hakan için aynı 2 kulübün bastırması tesadüf mü?
Galatasaray ve Al Hilal
Günaydın herkese
Hem Osimhen hem Hakan için aynı 2 kulübün bastırması tesadüf mü?
Galatasaray ve Al Hilal
Günaydın herkese
Kendisi istekli olmasi lazim. Bide tabi kontenjan isi var transfer sonunda o 14 te (hatta 12 +2 diyelim) 1 hakki zanioloya kullanmak dogru mu yanlis mi gorecegiz.Zanioloya 10m civarı teklif yoksa tutalım kadroda. 3. forvet , kanat , forvet arkası bir şekilde süre veririz katkıda alırız bence.
Arabistan kulüplerinin gelirlerinin bir karşılığı yok.Valla gunun sonunda al hilal ile kafa kafaya kalirsam oside. Ben bizi avantajli goruyorum.
Al hilal ya da arabistana 28 i 29unda da gidebilir osi, 50 m degilde 30 maas alir gene kazanir o parayi.
Memleketine yardimdan ziyade kendisi nasil bakiyor benim icin o onemli.
Sanki su fifa turnuvasi sonu teklif gelir mi kovaliyor- menajeri de yok guya ama illa birisi uzerinden haber aliyordur.
2034 wc orda olcakken oyle sallayamazlar 50 vermez 30 verir ama yatirimi kesmezler kompleArabistan kulüplerinin gelirlerinin bir karşılığı yok.
Yarın yatırımı sonlandırdım deyip herkesi salabilir.
Öyle bir garanti yok yani hiçbir zaman.
Tabii garantisi hic birseyin yok ama 30 yasinda icardiye 30(?)verdiler, 28 29 yaisndaki osimhen de benzer teklifleri -belki fazlasini bulur oradan agir sakatlik vs gecirmezse diye dusunuyorum.Arabistan kulüplerinin gelirlerinin bir karşılığı yok.
Yarın yatırımı sonlandırdım deyip herkesi salabilir.
Öyle bir garanti yok yani hiçbir zaman.
Yunus veya Bay'dan biri gider gibi geliyor bana. Sözleşme uzatılmamasına bakarsak bu kişi Yunus olacak bence.Kendisi istekli olmasi lazim. Bide tabi kontenjan isi var transfer sonunda o 14 te (hatta 12 +2 diyelim) 1 hakki zanioloya kullanmak dogru mu yanlis mi gorecegiz.
Mevcutta bakinca cunku sane bay yunus var
O hususta Yunus biraz menajerini yola getirmeli sanki yazilan cizilen dogruysa.Yunus veya Bay'dan biri gider gibi geliyor bana. Sözleşme uzatılmamasına bakarsak bu kişi Yunus olacak bence.
Bu Osi sevdası zaten vasat olan transfer ekibine müthiş kalkan olacak bu sene.
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..