Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan yavşak ne sıkıntı yaşadın giderken? Sen bizim daha fazla kazanmamamız için ne geldiyse elinden yaptın. Oğlum bak çok seviyordum seni bu laflarla kendine düşman edeceksin… yapma!!!
Bct haberiyle gaza gelme hocam.

Haberle alakasiz olarak bana da ilk tercihi/istegi biz olmayiz gibi geliyor. O yuzden bilmiyorum bu butceleri oraya ayirmak ne kadar dogru

Haberle alakasiz olarak bana da ilk tercihi/istegi biz olmayiz gibi geliyor. O yuzden bilmiyorum bu butceleri oraya ayirmak ne kadar dogru
Kral bu adam zaten Bayern’deyken ne zaman Gs sorulsa cevap vermekten kaçınan bir adam.

bct haberiyle çok alakası yok

Yok ya bct denen herifin gazına gelmem de adamın hal ve hareketlerinden anlaşılan da o… bir taraftarın yine seni Galatasaray da görmek isteriz lafına bile ters cevap vermişti. Oğlum bu taraftar seni kalbinin en güzel yerine koydu… sen oradasın diye Bayern i tuttuk. Başarılı ol istedik…

Kral bu adam zaten Bayern’deyken ne zaman Gs sorulsa cevap vermekten kaçınan bir adam.

bct haberiyle çok alakası yok
Oyle, o yuzden ilk tercihi biz olmayiz diyorum. Oyle dusunuyorsa da inat etmeye zaten gerek yok. Torrent zamaninda 1 milyona bile sallayin diye cop ilan edildi bizim taraftarlarca-adamin cokta iyi hatirasi olmamasi anormal degil o kadar.

Su sekilde haberler gereksiz agresiflige yol aciyor ozellikle sosyal medya uzerinde. Onu sevmiyorum acikcasi.

Hakan Çalhanoğlu’nun olası transferine bazı taraftarlarımızın aşırı duygusal yaklaştığını düşünüyorum. Galatasaray taraftarı olması bir yana, öncelikle onun takıma gerçek katkı sağlayıp sağlayamayacağını objektif bir şekilde değerlendirmeliyiz.

Hakan’ın oynayabileceği pozisyonda halihazırda Torreira, Lemina, Kaan Ayhan gibi oyuncularımız var; hatta Sara bile bu bölgede görev yapabilir. Durum böyleyken, 31 yaşındaki bir oyuncuya 15-20 milyon Euro bonservis bedeli ve 5-10 milyon Euro maaş ödemek ne kadar mantıklı? Dahası, takıma uyum sağlayacağının hiçbir garantisi yok.

Uyum sorunu bir yana, Hakan’ın gelişi mevcut oyun planımızı kökten değiştirmeyi gerektirebilir. Kendisi, 3-5-2 sisteminde oynayan bir takımdan geliyor.

Bu transfer hem riskli, hem maliyetli, hem de ihtiyaç dışı görünüyor; zira 6 numara pozisyonunda eksiğimiz yok. Dünyanın en iyi 6 numarası bile olsa, bizim sistemimizde aynı performansı sergileyeceği şüpheli. 31 yaşındaki bir oyuncuya bu denli büyük bir yatırım yapmak yerine, 23 yaş altı, potansiyelli ve yaratıcı bir 10 numara transfer etmek çok daha akılcı ve geleceğe yönelik bir hamle olur.

Yok ya bct denen herifin gazına gelmem de adamın hal ve hareketlerinden anlaşılan da o… bir taraftarın yine seni Galatasaray da görmek isteriz lafına bile ters cevap vermişti. Oğlum bu taraftar seni kalbinin en güzel yerine koydu… sen oradasın diye Bayern i tuttuk. Başarılı ol istedik…
Ayni taraftae bu ne gobek , cop , yallah ta dedi ama hocam.

Zaniolo Nelson Halil ve yusuftaki surat ifadesi ne öyle .Sanki silah zoruyla getirmisiz gibi.Ne kadar anlamsız.

Bologna, Casale (kendi oyuncularıydı ama opsiyonu kullandılar) sonrası şimdide Sparta Prag'dan Vitik'i almış.
4'lü savunma düzeninde oynuyorlar ve 6 tane oynayabilecek durumda stoperleri var bence Lucumi kesin olarak satılacak neticede şimdi satamazsa Ocak'ta bedava gider.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt