- 4 Ağustos 2009
- 90.330
- 71.283
- 5.188
40a alacağız gibi görünüyor.30 milyon euro girecek diye tir tir titriyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
40a alacağız gibi görünüyor.30 milyon euro girecek diye tir tir titriyorum
Helal olsun .Aklı başında en mantıklı yazı.Şöyle bulacaksın.Torerira yada Lemina birisi oturacak kenarda Hakan Paşa oynayacak.Herkes ona saygı duruşunda bulunacak maalesef.Hakan alınsada alınmasada 10 numara ihtiyacımız aşikar olmasına karşın.Bi turlu Hakan Calhanogluna kadroda yer bulamiyorum. Biz bu halti niye yiyoruz abi?
Lemina?baris torreira hakan sane
osimhen icardi
Okan‘in hayalindeki kurgu
şampiyonlar liginde yarı finale taşırsa parısını çıkartır40a alacağız gibi görünüyor.
Bana göre orta sahaya yazilacak ilk adamLemina?
Torreira Leminayı bozmak gerizekalılıktır.Hakan gelecek diye kolon kirişleri kesmek demektir.Lemina kaç kişilik oynuyor görmüyormu?Hayatının hatasını yapar.10 numara oynatacaksa bir derece derim ama 6 ve 8 e ihtiyacımız yok.Yedek oturursa gelir ancak.Bana göre orta sahaya yazilacak ilk adam
Ama Hakan da gelirse Lemina‘yi oynatmaz Okan
Yunus’u yedek bırakmak ne lan
Lig Avrupa her yerde takımın en iyi ikinci üçüncü adamıydı
Hiç bir yerde seviye sorunu yaşamadı. Tottenham maçı dahil en iyisiydi bazılarında.
Neye göre yetersiz oldu
Yunusla Barış başka takımda olsa 50şerden açarlar kapıyo. Az kıymet bilin.
Hakan ikisiyle de ayni tur bir oyuncu degil. Ligde son 10-12 mactir Leminanin kadroya katilmasiyla yakaladigimiz havayi kaybeder, cok gol yer, ortasaha hakimiyetini rakibe verebiliriz. Sarayi yedege cekeriz diyorsan, 22 milyonluk bir oyuncuyu yedege cekmek cok mantiksiz. Hakana da bir o kadar vermek ayrica mantiksiz. Olmazsa olmaz, acil ihtiyac falan da degil.Dizileşte 4-3-3 orta sahası olur hücumlarda Sane 10 numaraya kayar Hakan sola geçer değişkenlik olur Hakan nerede oynayacak gibi laflar saçma geliyor bana bu kalitedeki adamın sahadaki varlığı bile yeter
Hakan ne kadar iyi Galatasaraylıymış şimdi anlayacağız, bakalım buraya gelmek için nasıl bir fedakârlıkta bulunacak
hakan'ı istemiyorum diye bana tutuldun dost ama ben sizleri seviyorum
Asıl o düşünce error.Bari sen bu kafada olma yaw. Ne fedakarligi? Herif kendi bolgesinin en iyilerinden biri. Millet Citynin Rodrisi varsa, interin hakanı var diyor.
en az orada aldigini ister senden.