- 21 Ocak 2010
- 72.621
- 51.074
- 5.003
leminayi sol stopere mi cekecegiz acaba bence her turlu apodan iyi oynar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eski tip 10 numara az kaldı artık dinamik tempolu 10 numara devri başladıAvrupa futbolunda 10 numara diye bir şey kalmadı.
Osimhen kiralık 26 yaşında hakan???Hakan elit bir futbolcu. O yüzden hayir diyemeyiz.
Tipki Osimhen'e hayir diyemedigimiz gibi (ozaman da Icardi ve Bats vardi).
Allah için bu açıdan düşünmemiştim bence muhteşem bir ileri hatbaris torreira hakan sane
osimhen icardi
Okan‘in hayalindeki kurgu
6-8 arasi bi rakama bağlarız umarim. Daha fazlasi olursa da bi sponsor bulsunlar.İmzalar kalbe atılır![]()
Hakan maliyetine genç mesela Gustavo SA,kaçırmasaydık Buturina COmoya gitti. Daha çıkar .Leipzig'in 50 milyon verdiği çocuk .Adam gibi 10 numara kim rts maliyetiyle beraber yazar mısın. Ayrica adam gibi 10 no gelince toreyra-leminadan birinin kesilmeyeceginin garantisi ne. Hakan konusunda bundan endiseleniyorsaniz ya hani.
Osimhene girmek ne kadar mantıklı ise Hakan a girmekte o derece mantıklı. Osimhende de yaklaşık 130milyon külfete gireceğiz. Kariyerinde napoli harici forvet olmayan biri üstelik. Kağıt üzerinde mükemmel oyuncu bizim sisteme de uydu. Hakanda bölgesinin bana göre sayılı elit sınıfında. Hakanla birçok oyunu oynayabiliriz. Yedekleyebiliriz. Hakanda Sara gibi koordinat giren bir oyuncu. Duran toplarda icardi gibi bir belada sağlıklı dönerse çift hanelere en az 4 oyuncu ulaşır. 2 sezon kalıcı başarı ile avrupada herşey daha kolay olur bu adamların bizde olması demek bizi cazibe merkezi yapması demekHakancılara gerçekten içten bir sorum var : Bizim takımın hakan'a ihtiyacı varmı ,bukadar külfetine rağmen.
Henüz Torreira lemina ortasahasıyla Avrupada oynamadık .Geçmişe takılarak bu kadar maliyetler gerçekçimi acaba???
Adam gibi bir 10 numaraya para yatırmak varken bu aşırı istek neden.Hakansız öldük moduna girmeler.Ve şuan Hakanın sakatlık durumunu ytam bilmememize rağmen totalde 50M euroya girmek ne kadar doğru.Bir açıklarmısınız lütfen.ÇOk merak ediyorum
Hakancılara gerçekten içten bir sorum var : Bizim takımın hakan'a ihtiyacı varmı ,bukadar külfetine rağmen.
Henüz Torreira lemina ortasahasıyla Avrupada oynamadık .Geçmişe takılarak bu kadar maliyetler gerçekçimi acaba???
Adam gibi bir 10 numaraya para yatırmak varken bu aşırı istek neden.Hakansız öldük moduna girmeler.Ve şuan Hakanın sakatlık durumunu ytam bilmememize rağmen totalde 50M euroya girmek ne kadar doğru.Bir açıklarmısınız lütfen.ÇOk merak ediyorum
Oturma organindanBuchi baba ısrarla hala Hakan ı reddediyor bu adama bilgi nereden geliyor
yönetim bonserviste bu kadar cimri davranıyoken hiç sanmıyorum bu paralara çıkacağını15 milyon Euro’ya kadar Hakan ok ancak 25-30 vermek gibi bir saçmalık yaparsak yönetimi bu sefer çiğ çiğ yerler.
32 yaşında son durak 50 milyon.Ya olmaz ise ,eski örnekleri gibi olur ise?Evdeki bulgurdanda olur isen.Biz herzaman 10 no ile oynamadıkmı ?Her zaman 10 nodan zevk almadıkmı ? 10 nosuz nasıl cazibe merkezi olacağız.Son 3 senedir Mertens zevk vermedimi Öncesinde Sneider vermedimi?Eğer bu görevi yapacak , üstlenir diyorsan varım.Ama ortasahada işleyen çarkı bozmaktan başka hiçbirşey yapmazsın.Bunuda yaz bir yere Cazibe merkezi.Osimhene girmek ne kadar mantıklı ise Hakan a girmekte o derece mantıklı. Osimhende de yaklaşık 130milyon külfete gireceğiz. Kariyerinde napoli harici forvet olmayan biri üstelik. Kağıt üzerinde mükemmel oyuncu bizim sisteme de uydu. Hakanda bölgesinin bana göre sayılı elit sınıfında. Hakanla birçok oyunu oynayabiliriz. Yedekleyebiliriz. Hakanda Sara gibi koordinat giren bir oyuncu. Duran toplarda icardi gibi bir belada sağlıklı dönerse çift hanelere en az 4 oyuncu ulaşır. 2 sezon kalıcı başarı ile avrupada herşey daha kolay olur bu adamların bizde olması demek bizi cazibe merkezi yapması demek
Wirtz klasik 10 değil ki ? yeri geliyor yaldır yaldır koşuyor sahanın her yerinde. forvet oynuyor, kanat oynuyor, merkez orta saha oynuyor. Aynı musiala veya bellingham gibi.O yüzdenmi Liverpool Wirtz e 150 milyona yakın para verdi.??
5 milyon yeter kanka, 3 senede 15 milyon euro ediyor + İstanbul'da lüks bir villa.6-8 arasi bi rakama bağlarız umarim. Daha fazlasi olursa da bi sponsor bulsunlar.
Gardi-Kavukçu cephesinden yüksek ihtimalleBuchi baba ısrarla hala Hakan ı reddediyor bu adama bilgi nereden geliyor