Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Fb neden hala John Duran'ı açıklamıyor? 1 hafta oldu herif neredeyse ülkeye geleli. İlginç bir durum. (Açıklandıysa ve ben kaçırdıysam k. bakmayıng).
Arabistan'dan gelecek evrak varmışmış o bekleniyormuşmuş.

Benim fikrim menajerler imza atılmadığı ve bunların acizliği gördüğü için kopartabildiği miktarı sürekli yukarı çekiyor.

Sonunda alırlar ama daha çok gireceği aşikar.

Durana yalandan 30m euro teklif edelim.

İçten içe her birimizin Zaniolo sevgisi mevcut, keşke Herşey farklı olsaydı ve Zani
Kafasızın önde gideni, güvenip yola da çıkılmaz ama Zaniolo'yu da en enerjik bizde gördüm. En dominant Fener galibiyetlerimizden birinde başrol olması da kolay unutulmuyor.

Kafasızın önde gideni, güvenip yola da çıkılmaz ama Zaniolo'yu da en enerjik bizde gördüm. En dominant Fener galibiyetlerimizden birinde başrol olması da kolay unutulmuyor.
Fiorentina altyapısındaki çocukları tartaklarken nasıl bir ruhaniyetteydi ben onu merak ediyorum.Ne düşündü ne hissetti yaa.Aslında kendi ediyor kendisi buluyor.Milli takımın harika çocuğundan nerelere geldi.Buradan yükselir mi yine kendi elinde olabilen birşey.

Fiorentina altyapısındaki çocukları tartaklarken nasıl bir ruhaniyetteydi ben onu merak ediyorum.Ne düşündü ne hissetti yaa.Aslında kendi ediyor kendisi buluyor.Milli takımın harika çocuğundan nerelere geldi.Buradan yükselir mi yine kendi elinde olabilen birşey.
Zaniolo ülkesinde çok beklenti olan bir oyuncu bu yüzden üzerine de çok gidildi.Bi ara Dünya kupasına katılamadıklarinda takımı Zaniolo etrafında kurulması gerektiği İtalyan gazetelerinde vardı bu sene bizde kalması ona farklı şeyler katabilir.

Adam akıllı sol stoper bağlayıp stoper bölgesini orta saha gibi rotasyona sokmamız lazım. Osi işi can sıkıyor artık..

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Bu zaniolo denen lavuk takımda kalmaya mı karar verdi acaba yüzü gülüyor ilginç bir şekilde. İlk teklifte postalamak lazım bu tip kaypak karakterlere güven olmaz

Jk Fener’i geçer bu sene ama sonraki sene batar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt