- 21 Ocak 2010
- 72.631
- 51.082
- 5.003
osimhen bekleniyorBu Fb neden hala John Duran'ı açıklamıyor? 1 hafta oldu herif neredeyse ülkeye geleli. İlginç bir durum. (Açıklandıysa ve ben kaçırdıysam k. bakmayıng).
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
osimhen bekleniyorBu Fb neden hala John Duran'ı açıklamıyor? 1 hafta oldu herif neredeyse ülkeye geleli. İlginç bir durum. (Açıklandıysa ve ben kaçırdıysam k. bakmayıng).
Inter genclesiyorInter Ter Stegen‘i istiyormus
Bize de Sommer düsecek galiba
bizim sponsor hastane medicana değil miydi acıbadem’e ne ara geçtik?
Arabistan'dan gelecek evrak varmışmış o bekleniyormuşmuş.Bu Fb neden hala John Duran'ı açıklamıyor? 1 hafta oldu herif neredeyse ülkeye geleli. İlginç bir durum. (Açıklandıysa ve ben kaçırdıysam k. bakmayıng).
Burdan başka buna gülecek kimse yok maalesefohabaska yerde boyle deme gulerler.. harcarlar
![]()
İğneden korkuyormuş galiba o yüzden geciktiBu Fb neden hala John Duran'ı açıklamıyor? 1 hafta oldu herif neredeyse ülkeye geleli. İlginç bir durum. (Açıklandıysa ve ben kaçırdıysam k. bakmayıng).
Kafasızın önde gideni, güvenip yola da çıkılmaz ama Zaniolo'yu da en enerjik bizde gördüm. En dominant Fener galibiyetlerimizden birinde başrol olması da kolay unutulmuyor.İçten içe her birimizin Zaniolo sevgisi mevcut, keşke Herşey farklı olsaydı ve Zani
Fiorentina altyapısındaki çocukları tartaklarken nasıl bir ruhaniyetteydi ben onu merak ediyorum.Ne düşündü ne hissetti yaa.Aslında kendi ediyor kendisi buluyor.Milli takımın harika çocuğundan nerelere geldi.Buradan yükselir mi yine kendi elinde olabilen birşey.Kafasızın önde gideni, güvenip yola da çıkılmaz ama Zaniolo'yu da en enerjik bizde gördüm. En dominant Fener galibiyetlerimizden birinde başrol olması da kolay unutulmuyor.
Zaniolo ülkesinde çok beklenti olan bir oyuncu bu yüzden üzerine de çok gidildi.Bi ara Dünya kupasına katılamadıklarinda takımı Zaniolo etrafında kurulması gerektiği İtalyan gazetelerinde vardı bu sene bizde kalması ona farklı şeyler katabilir.Fiorentina altyapısındaki çocukları tartaklarken nasıl bir ruhaniyetteydi ben onu merak ediyorum.Ne düşündü ne hissetti yaa.Aslında kendi ediyor kendisi buluyor.Milli takımın harika çocuğundan nerelere geldi.Buradan yükselir mi yine kendi elinde olabilen birşey.
Forumdaki her oylama Squid game de para diyenler vs yeter boluselim gidelim diyenler hissi veriyorZaniolo için anket açılsın lütfen
Açık oylama hem de