Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madueke > Arsenal

Haber doğru varsayıyorum.

Hakan İnter'de net kaç alıyor ki bizden 10 istiyor?

Hem tuttuğum takım diyip hem Inter'den ayrılmak isteyen biri en kötü ihtimalle aynı ücreti talep eder.

Bu kadro folluk olduğumuzun eseridir.Adam gibi sol-sağ beksiz ne hale geldik sen hala beksiz kadro kuruyorsun.Ne diyim.Sommerle karşı hücum oyuncularının başbaşa dansına hoş geldiniz.Yeter ki Hakan oynasın.Gerisi laf-ü güzaf.Hakan oynayınca 5 atarız her takıma.
Ligin son haftalarında genel olarak böyle oynadık zaten. Sadece Barış yerine orjinal bek vardı kanatta. Lemina merkez stoper gibiydi.

Ligin son haftalarında genel olarak böyle oynadık zaten. Sadece Barış yerine orjinal bek vardı kanatta. Lemina merkez stoper gibiydi.
Hocam ,bir tarafta angelinho bir tarafta kaan resmen hallaç pamuğuna çevrildik.En düşük takımlara .Adam gibi 4 lü ve önlerinde Torreira-Lemina olmadan hiçbirşey yapamayız.Bu net.İleri dizilişe lafım yok ama bu şekil çıkmamız şart.Bu dizilişte bile hala sağ bekimiz yok kaleci yok. Senin dizilişte Hakan ne yapar çok merak ediyorum.Akınlara karşı koyar herhalde Lemina misali.????

Yunus'un şu anki sözleşmesinde serbest kalma maddesi ne kadar? Bilgi var mı?
Sane'nin gelişi, Yunus'un hala sözleşmeye imza atmaması...

Hakan a 10 milyon haberlerini acaba sonra ucuza kapattık demek için mi basına pompalıyorlar ?

Hocam ,bir tarafta angelinho bir tarafta kaan resmen hallaç pamuğuna çevrildik.En düşük takımlara .Adam gibi 4 lü ve önlerinde Torreira-Lemina olmadan hiçbirşey yapamayız.Bu net.İleri dizilişe lafım yok ama bu şekil çıkmamız şart.Bu dizilişte bile hala sağ bekimiz yok kaleci yok. Senin dizilişte Hakan ne yapar çok merak ediyorum.Akınlara karşı koyar herhalde Lemina misali.????
Diziliş biraz boş iş. Zaten sahada rakip ne oynuyorsa ona göre duruyor topçular. Ligde bu paylaştığım gibiyiz Lemina eminyet subabı gibi duruyor arkada geri kalanlar Apo Sanchez hepsi gerektiğinde öne gidiyor.

Avrupa'da daha emniyetli oynarız. Hakan ise burada oyunun lideri olur. Tüm topları alıp oyun kurar muhtemelen.

İnter, Marc André ter Stegen ile ilgilenmiyor. Ne Barcelona ne de ter Stegen'in temsilcisi ile kesinlikle bir iletişim olmadı. (Fabrizio Romano)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt