- 16 Haziran 2010
- 203.308
- 155.222
- 6.838
Madueke > Arsenal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kadro folluk olduğumuzun eseridir.Adam gibi sol-sağ beksiz ne hale geldik sen hala beksiz kadro kuruyorsun.Ne diyim.Sommerle karşı hücum oyuncularının başbaşa dansına hoş geldiniz.Yeter ki Hakan oynasın.Gerisi laf-ü güzaf.Hakan oynayınca 5 atarız her takıma.Ne diyim.
haber yalanHaber doğru varsayıyorum.
Hakan İnter'de net kaç alıyor ki bizden 10 istiyor?
Hem tuttuğum takım diyip hem Inter'den ayrılmak isteyen biri en kötü ihtimalle aynı ücreti talep eder.
Net 6 civarı alıyorHaber doğru varsayıyorum.
Hakan İnter'de net kaç alıyor ki bizden 10 istiyor?
Hem tuttuğum takım diyip hem Inter'den ayrılmak isteyen biri en kötü ihtimalle aynı ücreti talep eder.
Ligin son haftalarında genel olarak böyle oynadık zaten. Sadece Barış yerine orjinal bek vardı kanatta. Lemina merkez stoper gibiydi.Bu kadro folluk olduğumuzun eseridir.Adam gibi sol-sağ beksiz ne hale geldik sen hala beksiz kadro kuruyorsun.Ne diyim.Sommerle karşı hücum oyuncularının başbaşa dansına hoş geldiniz.Yeter ki Hakan oynasın.Gerisi laf-ü güzaf.Hakan oynayınca 5 atarız her takıma.
O zaman 5-6 dan fazlasını istememeli.Net 6 civarı alıyor
Hocam ,bir tarafta angelinho bir tarafta kaan resmen hallaç pamuğuna çevrildik.En düşük takımlara .Adam gibi 4 lü ve önlerinde Torreira-Lemina olmadan hiçbirşey yapamayız.Bu net.İleri dizilişe lafım yok ama bu şekil çıkmamız şart.Bu dizilişte bile hala sağ bekimiz yok kaleci yok. Senin dizilişte Hakan ne yapar çok merak ediyorum.Akınlara karşı koyar herhalde Lemina misali.????Ligin son haftalarında genel olarak böyle oynadık zaten. Sadece Barış yerine orjinal bek vardı kanatta. Lemina merkez stoper gibiydi.
Baba Araplar bile 10 vermez Hakan aHas Galatasarayli, asik oldugu takimdan sadece 10 milyon euro istemis. Umarim bunlar yalan haberdir.
Sen yazınca daha da doğru varsayıyorum yapma bunuhaber yalan
Hakan a 10 milyon haberlerini acaba sonra ucuza kapattık demek için mi basına pompalıyorlar ?
Diziliş biraz boş iş. Zaten sahada rakip ne oynuyorsa ona göre duruyor topçular. Ligde bu paylaştığım gibiyiz Lemina eminyet subabı gibi duruyor arkada geri kalanlar Apo Sanchez hepsi gerektiğinde öne gidiyor.Hocam ,bir tarafta angelinho bir tarafta kaan resmen hallaç pamuğuna çevrildik.En düşük takımlara .Adam gibi 4 lü ve önlerinde Torreira-Lemina olmadan hiçbirşey yapamayız.Bu net.İleri dizilişe lafım yok ama bu şekil çıkmamız şart.Bu dizilişte bile hala sağ bekimiz yok kaleci yok. Senin dizilişte Hakan ne yapar çok merak ediyorum.Akınlara karşı koyar herhalde Lemina misali.????
7 milyon deseler tepki olacak basın yoluyla 10,9,8 , kapta 7 olunca oooo iyiymiş, güzel taktik , öğreniyorlar bu işiHakan a 10 milyon haberlerini acaba sonra ucuza kapattık demek için mi basına pompalıyorlar ?
Baba bedavada olsa bana göre almamalıyız. İhtiyacımız yok. Lemina Sara ya da Torreira önüne asist ve gol katkısı yüksek bir 10 numara almamız lazım.Kaça olursa okeyiz?